Puur de Peel

Welkom bij Vakantiepark Puur de Peel

Vakantiewoning - Huis Heusden Gem Asten, Nederland Bij d'n Berk

Beschrijving

Alle vakantiewoningen zijn luxe ingericht en geschikt voor mensen met een beperking. Er is een warm zwembad met tillift en snoezelruimte. Ervaar de rust en ruimte aan de rand van het schitterende natuurgebied de Groote Peel.

Op het park is genoeg te beleven! Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, speel een potje jeu de boules, rijd rondjes op een van de vele skelters of ga even lekker knuffelen met onze varkens. Daag je familie uit voor een volleybalwedstrijd of speel een van de spelletjes uit onze spellenkast.
Ga lekker wandelen of fietsen en geniet van de mooie natuur in en rondom Nationaal Park De Groote Peel.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heerlijk familieweekend gehad op Puur de Peel. Hartelijke ontvangst van de gastvrouw. De huisjes zijn zeer ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het ...
zwembad en met de skelters. We hadden alle huisjes gehuurd inclusief het gezamenlijke deel, waardoor je met een familie van 30 personen alle kanten uit kunt. Als je behoefte hebt aan wat privacy kan je je terugtrekken in je eigen huisje en in het gezamenlijke deel kan je uitstekend met zijn allen eten, bijpraten en een spelletje spelen. Bij vertrek kregen we courgettes mee uit de moestuin.

-Utrechtseweg 12

Wigwam vakantie gehad. Erg leuk georganiseerd. Beetje veel vliegen en muggen! Tip van de eigenaresse is om een antimuggen en vliegen goedje mee te nemen voor in de slaapkamers

-Frank Bischof

Afgelopen weekend zijn we met de hele familie een weekend bij Puur de Peel geweest. Het was een enorm fijne ervaring! We gaan elk jaar op familieweekend en dit park is een van de beste waar we tot nu ...
toe zijn geweest. De huizen zijn netjes en schoon en ook de gemeenschappelijke ruimte was ruim en gezellig. Puur de Peel biedt talloze kansen wat betreft activiteiten - van zwemmen tot ping pong, volleybal, voetbal en ga zo maar door. Ook de natuur nodigt uit om echt te ontspannen. De dieren rondom het park vonden de kids helemaal geweldig. We kunnen dit park iedereen van harte aanraden en komen in de toekomst zeker een keer terug!

-Anne-Kathrin van Tiggelen

Wij, van Zanggroep Vur Mekaar, hebben een optreden verzorgd op deze luxueuze groepsfacaliteit. Het zag er heel netjes en goed verzorgd uit en was van veel gemakken voorzien.

-Werner Bellemakers

Mooi kleinschalig vakantiepark. De woningen zijn ruim en schoon, net als de slaapkamers en de badkamer. Wordt gerund door zeer vriendelijke mensen. Alle faciliteiten zijn toegankelijk voor mensen met ...
een beperking. De faciliteiten zijn onder andere: een zwembad, een spelletjes-/speelgoedschuur en diverse speeltoestellen voor kinderen.

-Rob van Ieperen