Kontiki Reizen | De poort van Zeeland

Kleinschalige groepsreis

Vakantiewoning - Villa Hellevoetsluis, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

In Zeeland schijnt het vaakst van alle provincies de zon! Deze vakantie logeren we net niet in Zeeland, het prachtige park De Poort van Zeeland staat nog net in Zuid Holland en als je goed kijkt kun je Zeeland zien. Deze plak zorg ervoor dat we heel veel verschillende dingen kunnen doen, we zijn dicht bij het strand, maar ook dicht bij de grootste havenstad van Nederland....Rotterdam. Dit wordt een vakantie vol activiteiten.

Waar logeren we?
We logeren in een prachtige villa op Europarcs De poort van Zeeland. De villa heeft vijf slaapkamers waarvan 2 op de begane grond en op elke verdieping is een badkamer. Alle slaapkamers hebben eenpersoonsbedden die we uit elkaar kunnen schuiven dat is gemakkelijk als je een kamer deelt met een andere gast.

Op het park kun je veel activiteiten doen, we kunnen bijvoorbeeld een bootje of fiets huren en er is........een spannende 'Glow in the Dark' midgetgolf. Hoeveel slagen heb jij nodig?

Wat gaan we doen?
Deze vakantie gaan we in elk geval een strandwandeling maken en als het weer het toelaat lekker lunchen bij een strandpaviljoen....ruik je de zee al?

We gaan een vaartocht maken door de haven van Rotterdam met de Spido, je vaart dan langs de grote oceaanstomers en vissersschepen....dat zal wel indruk maken.

We gaan rijden over de Deltawerken en naar de Neeltje Jans en misschien kunnen we terug over de Zeelandbrug, weet je dat de Zeelandbrug meer dan 5 kilometer lang is?

Verder willen we ook graag horen wat jij leuk zou vinden.....wil je naar Madurodam of Duinrel? Een visje eten in Vlissingen? Varen in de Biesbosch?

Reisdata: 6 t/m 13 mei 2022
Reisprijs: € 1.399,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Een vakantie vol activiteiten