Zuid-Limburg - Frisian Travel

Bekijk de website
Hotel Heijenrath, Nederland Frisian Travel

Beschrijving

Een stukje buitenland in eigen land. Zo wordt onze zuidelijke provincie Limburg wel gezien. Limburg waar Nederlands wordt gesproken met taal- en cultuurvloeden uit het aangrenzende Duitsland en Vlaanderen. Zuid-Limburg met het groene Heuvelland, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. De Maasplassen in Midden- Limburg. Van uitgestrekte bos- en heidearealen, moerassige hoogveengebieden tot hoog-en-droog-gelegen zandverstuivingen en mergelplateaus.

Buitenland in eigen land
Voor een mooie vakantiebeleving hoef je niet altijd ver weg. Ons land heeft van alles te bieden. Je bezoekt de mooie steden Valkenburg of Maastricht. Je onderneemt een boottocht over de Maas van Maastricht naar Luik. Of we rijden naar de Ardennen op nog geen 30 kilometer van het hotel. Je verblijft bovenop tussen de heuvels nabij Slenaken.

Ontspannen slapen op de heuvels
Net buiten het meest zuidelijk gelegen dorp van Nederland ligt ons hotel voor deze korte reis, Best Western Hotel Slenaken. Het hotel heeft charme en karakter en ligt hoog op een heuvel met uitzicht over de Gulpvallei en België. In het à-la-carte restaurant kunt u terecht voor kleine gerechten en diners, terwijl u een drankje kunt nuttigen in de gezellige bar.

Reisdata
6 t/m 8 mei 2023
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image