Vakantieboerderij Heeten - Koe in de Kost

8-DAAGSE KLEINE BUSJESREIS

Groepsaccommodatie Heeten, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Deze vakantie verblijven we in het Overijsselse Heeten op de boerderij van boer Frans en boerin Truus met hun beestenbende. Er zijn hier koeien en kalfjes, pony’s, konijnen en zelfs kerkuilen! We mogen meehelpen met allerlei boerderijklusjes. We hebben zelfs een “eigen” koe die we mogen verzorgen en we mogen we boerin Truus helpen in de moestuin. Na het harde werken is het tijd voor ontspanning in de vorm van een boekje en gezelligheid of in de vorm van een spelletje. Een week waarin we genieten van het boerenleven!

Stichting Het Buitenhof is de grootste reisorganisatie voor mensen met een beperking. Wij organiseren begeleide groepsreizen en individuele reizen op maat onder de de handelsnamen: Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen, AutiTravel en Ouderen Vakanties.

Stichting Het Buitenhof werkt mét mensen, vóór mensen en dankt haar bestaansrecht áán mensen, de vele vrijwilligers! Een van onze kernwaarden is 'trots'. Samen zijn wij Stichting Het Buitenhof. Wij, medewerkers èn vrijwilligers, benutten elkaars talenten om zoveel mogelijk voor onze reizigers te kunnen betekenen. Samen bouwen we aan de toekomst. We organiseren reizen voor een bijzondere doelgroep. Dit betekent dat onze vrijwilligers ook bijzondere mensen moeten zijn. Mensen met het hart op de juiste plaats, enthousiasme en doorzettingsvermogen
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik vond de rijs naar abtenau heel leuk met het busje

-Priscilla Coronel

Beetje laat, maar hier een omschrijving van mijn vakantie. Landal Winterberg, het was mijn eerste vakantie met groepsreizen met Het Buitenhof Reizen september vorig jaar. Was eerst wennen, een ander ...
vakantie met andere mensen maar heb het leuk en gezellig gehad. Vrijwilligers die meeging zijn vriendelijk, behulpzaam en het was gezellig. Ook wat nieuwe dingen geleerd. Leuke activiteiten gedaan en weggeweest, gezwommen bij Landal, mijnmuseum bezocht, gemidgetgolfd, wezen winkelen in Winterberg en gewandeld in park, op de brug geweest, in rodelbaan gezeten, naar het meer geweest. Bij Landal was ook prima, goede huisjes en lekker eten bij het restaurant. Aan bijna alles ging heel groep mee. Er was ook een minpunt want op de reisgids stond en dacht ook op het site dat we voor 's avonds samen zouden koken maar we gingen uiteten bij het restaurant, dat kost een ster. Kan daar niet op terugkijken maar kan me wel herinneringen van de informatie. Verder klopte wel. Eten was wel goed en verder gezellig gehad. Wel hebben we op een avond appeltaart gebakken, lekker en goed gelukt. Verder in ons huisjes waar we verbleven tv gekeken, gerelaxed, gekletst en soms spelletjes gespeeld.

-Tim Schippers

Organisatie voor vakanties voor mensen met een beperking, geestelijk en/of lichamelijk. Begeleiding zijn vooral vrijwilligers vaak met opleiding in de zorg. Ik heb ervaring als leidinggevende. Superfijne sfeer!

-Adrianne van Bemmel

Een prachtige reisorganisatie die cliënten met een beperking begeleiden op vakantie.

-Lenie Ter Wal

Spanje, Mallorca, el Arenal, hotel Marina, 10 dagen. hotel heeft lekker eten en drinken, gevarieerd vis, vlees en kip. Wel elke dag patat en salade. Veel lawaai rond om het hotel en veel last van stra ...
at verkopers. Wel een mooie boulevard en prima douche en bed. Veel leuke dagjes weg geweest zoals varen met een catamaran, tour over Mallorca met bus, boot en tram en de grotten van drach. Ik heb een mooie vakantie gehad.

-Larisse bollebakker

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking