VZ-Zorgvakanties | 4-daagse vaarvakantie Nederland

Korte vaarvakantie door Noord-Nederland

Bekijk de website
Cruiseschip of vakantieschip Hasselt, Nederland Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

Varen in Nederland en ondertussen leuke stadjes aandoen en bezoeken, deze vaarvakantie heeft het allebei. Vanuit Hasselt in Overijssel varen we via de binnenwateren door Noord Nederland. De wind in je haren voelen terwijl je aan boord een kop koffie drinkt....heerlijk!

We varen met het omgebouwde vrachtschip 'De Jonathan'. Het schip is 40 meter lang en beschikt over zes 2 persoonshutten, benedendeks is een gezellige eet- en zitruimte met een open keuken. De bemanning bestaat uit een schipper en een maat die zich zullen mengen in de groep en gezellig mee eten.

De Jonathan is een omgebouwd vrachtschip van 40 meter lang. Voor passagiers beschikt het over zes 2-persoons hutten, waarvan twee rolstoeltoegankelijk. Benedendeks is een gemeenschappelijke eet- en zitruimte met een open keuken. De kombuis (de keuken) is voorzien van kookgerei en serviesgoed. Er is een koelkast en een afwasmachine.

Vaarroute
Als u aan boord komt in Hasselt dan varen we naar kampen, Harderwijk en Urk om op de laatste dag weer in Hasselt van boord te gaan.

Reisdata: 9 t/m 12 september 2024
Reisprijs: vanaf € 1299,- p.p.

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Wat vind ik het verdrietig om het review van Jan te lezen. Ik was de reisleider op deze reis en ja bij aankomst kon je niet in het appartement komen. Pas toen de loopplank was neergelegd was dat mogel ...
ijk en dit was binnen no time geregeld. En het pad naar het appartement was steil zo steil dat ik het gevaarlijk vond dat j e daar over heen ging er was immers een ander minder steil pad speciaal voor rolstoelergebruikers aanwezig. Beste Jan het is dit gedrag van jouw dat het moeilijk maakt om het jouw naar de zin te maken.... Ik heb al verschillende reizen mogen begeleiden ( zie andere reviews )we proberen er altijd weer een feestje van te maken. Vakantie en Zorg maakt zoveel mogelijk.

-Mieke Evers

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Direct contact opnemen met Reisburo Vakantie & Zorg

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Hebt u uw vakantie al geboekt?

Bekijk de website