Vakantiepark De Kleine Belties - Den Blijen Hemert

Heerlijk genieten op de Kleine Belties

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Hardenberg, Nederland

Beschrijving

Wij zijn een christelijke familiepark met een unieke sfeer. Gelegen in het Overijsselse Vechtdal met veel mooie fiets- en wandelpaden. Tijdens de vakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In het voor- en najaar een ideale plek voor jonge gezinnen en 55 plussers. De Kleine Belties is na 69 jaar nog steeds een familiebedrijf! Een park met veel sfeer en gezelligheid. Waar ontmoeten en persoonlijke aandacht centraal staan. Er is een breed aanbod in verhuur accommodaties, voor gezinnen, voor groepen maar ook voor ouderen en zorgbehoevenden. Het is mogelijk om te kamperen, een low budget bungalow te huren of te verblijven in een luxe chalet.Voor gasten die een aangepaste woning nodig hebben zijn er verschillende mogelijkheden. Zorgchalets;Uniek zijn onze zorgchalets, chalets aangepast voor mindervaliden en mensen die zorg nodig hebben. Ook voor ouderen zijn deze chalets zeer geschikt.Knabbel en Babbel;Twee luxe bungalows, allebei geschikt voor 8 personen. Komt u met een groter gezelschap, dan kan de bungalow gehuurd worden voor maximaal 16 personen, door de woonkamers aan elkaar te koppelen. Den Blijen Hemert;Een volledig aangepaste bungalow voor mindervaliden. Een ideale accommodatie voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, met hun begeleiders. Gelegen in een erg natuurrijk gebied met een mooie aangelegde tuin.Het park biedt u veel faciliteiten, zoals een prachtig overdekt zwembad met glijbaan en whirlpools, een mooie horeca gelegenheid met sfeervol terras, een grote zwemvijver met zandstrand, speeltuintjes, een springkussen en een enthousiast recreatieteam die tijdens schoolvakanties zorgt voor een leuk en afwisselend programma. Vanwege de christelijke signatuur zijn op zondag bepaalde faciliteiten gesloten. Zo kunt u genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer. Wij heten u graag van harte welkom op ons park!
Bekijk de website
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Is niks te doen En het water uit het zwembad is koud

-Levi Saadhoff

Leuke locatie kom graag terug hier

-Danny Van Velthoven

Mooie vakantielokatie waar ze ook nog eens creatief met je meedenken. Klasse...

-Aad Kolthof

Wij hebben prachtige feestdagen hier op dit park door gebracht en wij hebben enorm genoten van de rust. Wij zullen dan hier op dit park zekers aanraden er is veel te beleven ook voor de kinderen. Een top camping.

-Anita Rutgers

Ik kom er al m'n leven lang. Elke zomer is het weer genieten. Ook buiten de seizoenen om geven de eigenaren om de vaste bezoekers. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

-Ruben Horst