Groepsaccommodatie "Puur Geluk"

Genieten in de achterhoek!

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Groenlo, Nederland

Beschrijving

Onze accommodatie bevindt zich tussen de uitgestrekte weilanden, op slechts 10 minuten fietsen van het gezellige vestingstadje Groenlo. Zowel de boven- als de benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk. Er zijn 10 slaapkamers met eigen wastafel en douche. Verder is er een ruime moderne keuken met zithoek en woonkamer. Buiten genieten we van het uitzicht vanuit de aangrenzende tuin met grasveld en speeltoestellen.

Stichting Vakanties Dit Koningskind organiseert, vanuit een christelijke identiteit, groepsvakanties in binnen- en buitenland voor mensen met een beperking. Ga je met ons mee? Dan heb je gegarandeerd een geslaagde vakantie met veel gezelligheid, leuke uitjes en zorg op maat.

Het leven van alle mensen is een geschenk van God. Ieder mens is door Hem gemaakt, wordt door Hem geliefd en leeft onder Zijn leiding. Door de zondeval leeft geen mens meer zonder beperkingen. Maar Gods liefde voor ons veranderde niet. Daarom zond Hij ons Zijn Zoon. En leert Hij ons om elkaar lief te hebben naar Zijn voorbeeld. Daarom geeft God mensen aan elkaar in verbanden waarin iedereen belangrijk en nodig is en waar geen rangorde bestaat tussen ‘sterk’ of ‘zwak’. Mensen die hartelijk met God en elkaar samenleven, ontdekken hun eigen zwakheid en afhankelijkheid van Jezus. Zorgen voor elkaar wordt dan vanzelfsprekend. Dit Koningskind gelooft in deze waarden: ze zijn leidend in ons werk, in al onze activiteiten en herkenbaar in onze relaties. Dit Koningskind is er voor iedereen die te maken krijgt met moeiten van beperkingen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image