Groepsreis Sylvester in de Harz

Nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht!

Bekijk de website
Hotel Goslar, Duitsland SteunpuntReizen

Beschrijving

Waarheen?

Op de grens van het voormalige oost duitsland ligt het prachtige Harzgebergte. In deze prachtige streek bevinden zich ook diverse prachtige steden zoals Goslar en Hahnenklee.

Waar verblijf je?

In deze sprookjesachtige omgeving, midden in de Harz vind u het Enjoyhotel Harz. Het hotel beschikt over een receptie, een lounge, bar, restaurant, zwembad en sauna. Het hotel heeft een lift, echter op zowel de begane grond als alle overige verdiepingen vindt u meerdere kleine trapjes om uw kamer en de algemene ruimtes te bereiken. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Wat gaan we er doen?

We pakken de stoomtrein naar de top van de hoogste berg in de Harz, de Brocken. We bezoeken enkele prachtige middeleeuwse steden zoals Quedlinburg en Goslar. En vieren de oudejaar met elkaar met een galabuffet in ons hotel
Stichting SteunpuntReizen organiseert voor het 10e jaar begeleide dagtochten en begeleide vakanties aan, aan mensen met een licht verstandelijke beperking en voor mensen met een NAH. Onze dagtochten vertrekken vanuit Den Haag.

Wij onderscheiden ons door 1 persoonskamers aan te bieden, we maken fotoalbums, doen ook 1 op 1 reizen. We laten deelnemers ook bestemmingen verzinnen en zij mogen ook zonder begeleiding op stap, mits er nadrukkelijk toestemming is van het thuisfront. Onze begeleiders hebben veelal een zorgachtergrond. We doen ook concertbezoek bv naar Andre Rieu met een overnachting.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image