Vakantiewoning De Leerkotte

Genieten van de rust en prachtige Achterhoek

Vakantiewoning - Huis Geesteren, Nederland

Beschrijving

De vakantiewoning is een voormalige stal met een schitterend uitzicht over het boerenlandschap. De woning bevat vier 2-persoons-slaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals eigen douche en toilet, geen drempels(!), automatische deuren, enz. De woonkamer met open keuken geeft een gevoel van ruimte en rust.

Rondom De Leerkotte is een prachtige tuin met mogelijkheid voor een wandeling, jeu-de-boulle of lekker ontspannen onder de hooiberg.

De Leerkotte beschikt over een eigen duo-fiets welke gebruikt kan worden tegen vergoeding.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik schrijf deze review voor mijn moeder en haar vriendin die 2 nachtjes hebben gelogeerd in de Leerkotte. Ze waren heel enthousiast over alles. Super vriendelijke en gastvrije eigenaren . Niets was z ...
e te veel. Een heerlijke rustige, ruime en mooie locatie in het groen. De kamer was schoon, licht en leuk ingericht . Ontbijt was meer dan genoeg (lees : te veel) en veel variatie . Heerlijk. De televisie vonden ze wat lastiger te bedienen en als tip wilden ze mee geven dat er duidelijk aangegeven zou moeten worden dat je het gasstel niet mag gebruiken. Maar verder alleen maar pluspunten. Douches waren heerlijk. Mijn moeder en haar vriendin hebben genoten van alles en geven de gastheer en gastvrouw een dikke 10.

-Helma Verburg

Een mooie plek en vriendelijke gastheer en gastvrouw. Van alle gemakken voorzien

-Anja Haggeman

Als "uutbloashuske" is het een perfecte stop. Er is wat te drinken, je kunt er lekker zitten en het is mooi ingericht. Bovendien is een een net toilet.

-Arie Leijen

Mooie omgeving, heerlijke ruime kamers met fijne bedden. Zeer hartelijke gastheer en gastvrouw, heerlijk ontbijt. De Leerkotte is een plek waar je erg graag wil zijn

-Alette Hemmenvan

Leuk rustpunt waar je zelf koffie en koek kunt nuttigen tegen kleine vergoeding

-Jacqueline Van Der Boon