Hotel Conca D'oro - Saló, Gardameer - Italië

10-DAAGSE GROTE BUSREIS - SALO - ITALIË - 04-07-2023

Beschrijving

Gardameer
Ontdek de Italiaanse gastvrijheid, het heerlijke eten, de prachtige natuur en rijke geschiedenis van Salò; een oud stadje aan de rand van het Gardameer. Een boulevard van anderhalve kilometer, de kleine strandjes, een centrum vol leuke winkels en de gezellige terrasjes geven ons veel vertier!

Hotel Conca D'oro
Hotel Conca D’oro ligt vlakbij het plaatsje Salò en de De eigenaresse van het hotel spreekt Nederlands.

Faciliteiten
Het hotel heeft een gezellig restaurant, dat in de omgeving bekend staat vanwege het heerlijke eten. Er is een groot zonneterras omgeven door een bloementuin en olijfbomen. We ontbijten en dineren in het hotel en soms lunchen we hier of we krijgen lunchpakketten mee.

Kamers
Alle comfortabele kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, badkamer met douche en de meeste kamers hebben een balkon.

Locatie
Dit aan het Gardameer gelegen 3-sterren hotel biedt een schitterend uitzicht en ligt op loopafstand van het centrum.

Wat gaan we zeker doen:
- Boottocht met picknick: In de ochtend varen we met onze boot over het Gardameer. Onderweg bezoeken we diverse plaatsjes en typisch Italiaanse markten. We stoppen onderweg om ergens gezellig te picknicken. Aan het eind van de dag zijn we weer terug.

- IJsje eten in Riva: We gaan op pad naar het gezellige dorpje Riva. Het is gelegen aan het Gardameer. Het is officieel een dorp maar met 15.000 inwoners toch wel heel groot! We bezoeken het sfeervolle oude centrum en gaan op zoek naar een ijssalon voor een heerlijk ijsje.

- Flaneren over de boulevard: Al wandelend over de boulevard kunnen we heerlijk genieten van het zonnetje, de prachtige omgeving en misschien passeren we wel een terrasje waar we een lekker drankje kunnen drinken.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De reis was erg gezellig , was ook een hele leuke groep, de begeleiding was vriendelijk en behulpzaam, de uitstapjes waren erg leuk en de chauffeur was heel aardig.

-Theo

Ik heb een hele leuke en gezellige vakantie gehad. De busreis is mij goed bevallen en ik zou wel weer op vakantie gaan met de bus. Ik vond Italië heel erg mooi, het was mijn eerste keer dat ik in Italië was.

-Ciska

Voor de tweede keer naar het Gardameer. Het was weer fantastisch. Uitstekende accommodatie, heerlijk eten en mooi weer. Al met al maakt deze reis dat ik overweeg volgend jaar weer te gaan. Complimenten aan de Buitenhof en de begeleiding.

-Alex

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website