Frankfurt am Main- Frisian Travel

Bekijk de website
Hotel Frankfurt am Main, Duitsland Frisian Travel

Beschrijving

Frankfurt is een stad van vele gezichten! Na de oorlog is er een moderne stad opgebouwd met hoge gebouwen en veel groen. Maar aan de andere kant is het centrum in haar oude glorie hersteld en verhaalt ons over de Duitse geschiedenis en over de keizers van het Heilig Roomse Rijk die hier gekroond werden. Je ziet er middeleeuwse huizen met prachtige gevels.

We besteden uitgebreid aandacht aan deze historische stad, zowel over het land als vanaf het water. Maar ook de omgeving van deze bruisende stad is interessant. We rijden langs de rivier de Main naar de Rijn om zo dit gebied te verkennen. Het hoogtepunt van de reis zal zijn het bijwonen van het concert van de wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann in de Alter Oper. Samen met de Deutsche Staatsphilarmonie Rheinland-Pfalz o.l.v. Jochen Rieder zal Jonas Kaufmann optreden.

Stijlvol verblijf
Moe van alle indrukken? In ons luxe Best Western Premier IB Hotel Friesberger Warte hotel hebben we een comfortabele hotelkamer voor je gereserveerd. Het hotel is centraal gelegen in het stadsdeel Frankfurt-Preungesheim. De geklimatiseerde kamers hebben een ruime badkamer. De aangepaste kamers zijn ruim van opzet en de badkamer heeft een drempelvrije douche met zitje en beugels.

Reisdata
18 t/m 22 mei 2023
Bekijk de website