Schleswig Holsteien - Frisian Travel

Contact met aanbieder
Hotel Eutin, Duitsland Frisian Travel

Beschrijving

Tijdens deze reis heb je de mogelijkheid om Schleswig-Holstein, de meest noordelijke deelstaat van Duitsland, en de levendige metropool Hamburg te leren kennen. De reis neemt je mee naar moderne steden en laten je tegelijkertijd de rustige, idyllische dorpjes en de schilderachtige natuur van de deelstaat Schleswig-Holstein ontdekken.

Leer meer over de geschiedenis van de Hanze, die nog steeds een belangrijke rol speelt in Lübeck, ervaar Hamburg die is gevormd door zijn ligging aan de Elbe en nu de tweede stad van Duitsland. Met zijn grote haven, bruisende Altstad en vele culturele hoogtepunten zoals de Kunsthalle en de Elbphilharmonie een interessante stad om te bezoeken.
We verblijven in het Nationaal Park Holsteinische Schweiz, dat indruk maakt met zijn talrijke meren. En Eutin het culturele centrum waar het beroemde Schloss van Eutin staat, de voormalige residentie van Europese heersers.

Vorstelijk verblijf
Je verblijft in het 4-sterren hotel Seeloge direct aan het de Eutiner See met uitzicht op het Schloss. De kamers zijn ruim en voorzien van comfortabele bedden. Er zijn kamers voor mindervaliden met een rolstoeltoegankelijke badkamer. Er is een gezellige bar en een uitstekend restaurant. In het restaurant kun je in een gemoedelijke ambiance dineren. Mocht het voorjaar aangenaam zijn, dan kun je voor een drankje terecht op het terras.

Reisdata
24 t/m 29 mei 2024
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met Frisian Travel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg