Kontiki Reizen | begeleide groepsreizen

De leukste begeleide groepsreizen voor verstandelijke beperking

Bekijk de website
Vakantiewoning - Villa Emmen, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

De leukste begeleide groepsreizen voor verstandelijke beperking? Die boek je bij Kontiki Reizen. De groepjes zijn klein en gezellig en de uitstapjes bedenken we samen met jou. Onze begeleiders vinden het fantastisch om samen met jou een leuke vakantie te maken.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

Heerlijk verbleven in accomodatie De Eik met de familie. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Door de twee familiekamers (2 personen boxspring + stapelbed) en de 2 seniorenkamers met hoog-laag bed e ...
cht een ideale locatie. Prachtige omgeving. Aanraders: kasteel Bad Bentheim, shoppen in Enschede, wandelen in het Lutterzand. Catering bestellen bij R&R Catering -> Twents Tapasbuffet. Wij bevelen ‘t Keampke van harte aan!

-Marja Doedens

Pracht8ge locatie, waar de kinderen heerlijk konden spelen. Fijn huis, met sauna, die ook gebruikt is. H4t wisselvallige weer kon de pret niet drukken

-Ella Verschoor

We hebben enorm genoten van het verblijf in locatie Buiten bij 't Keampke. Echt een aanrader!!

-Annemarie Holsink

We hebben in de groepsaccomodatie de Eik gezeten. Prachtige woning met ieder een eigen badkamer. We hebben er van genoten. De kinderen konden mooi voetballen, volleyballen etc op het veld ervoor. Alles heel ruim. En een hele mooie omgeving!

-Sytske F

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Ga jij mee op avontuur met Kontiki Reizen?

Bekijk de website