De Vrije Vogel Hotel

Natuurlijk voor iedereen!

Vakantiewoning - Huis Elsloo, Nederland De Vrije Vogel Hotel, Groepen en Zwembad

Beschrijving

De Vrije Vogel beschikt over 2 aangepaste vakantiehuizen. Het Hof van Elsloo en de Binnenplaets, beide huizen beschikken over 10 slaapkamers, een ruime en gezellige huiskamer met sfeerhaard en bar, een zeer geschikte locatie voor groepen tot 20 personen. Beide vakantiehuizen hebben een eigen afsluitbaar terras met terrasmeubilair en parasols. Beide vakantiehuizen kunnen gebruik maken van het heerlijk warme zwembad met zwembadlift. De Vrije Vogel heeft veel hulpmiddelen te leen of te huur.

Heeft u meer kamers nodig?
Dan huurt u eenvoudig extra kamers bij van het Hotel. Individueel een vakantie-onderkomen nodig? Boek dan 1 van onze mooie ruime hotelkamers. Volledig aangepast aan uw wensen. Samen met u en uw groep stellen we graag een arrangement op maat samen. Indien gewenst compleet met aangepast vervoer en passende excursies, entertainment.

U kunt uw verblijf naar uw eigen wensen reserveren; midweek weekend of week, alle verblijfsperiodes zijn mogelijk. De Vrije Vogel is uitermate geschikt voor seniorenreizen, bewonersvakanties, patiëntenverenigingen, woongroepen, instellingen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik hoorde bij een groep gehandicapten die hier logeerden. Ze werden voortreffelijk opgevangen en verzorgd in de groepsaccomodatie. Over het hotelgedeelte kan ik niets zeggen.

-Vos Reynaerde

Lekker rustig hotel B&B, met s'morgens een super goed ontbijtbuffet. Kamers netjes schoon, en mooi uitzicht over de landerijen. Zeker de moeite waard voor een volgend bezoek. Erg vriendelijk personeel en genoeg te zien in de buurt.

-Bennie Koenders

Gereisd met Allegoedsvakanties.nl. De kamer was goed en de broodmaaltijden erg basic maar ook goed. Het diner was ronduit treurig te noemen. 2x vis ging nog wel, maar de keiharde kipfilet en de ijskou ...
de rollade niet. Verder waren de gerechten wat smakeloos (kruiden kunne helpen) en te koel geserveerd

-betty de ridder

Voor één nacht hebben wij gebruik gemaakt van BB de Vrije Vogel. Wij vonden het super. Mooie schone kamer met een terrasje met zitje. Het ontbijt was geweldig en ruime keus. De mensen erg aardig. ...
Wij komen nog eens terug en zullen het zeker aanbevelen bij anderen.

-JKM Rietveld

Als je door div omstandig heden anuleerd, en dan weg gaat word je achter je rug uitgelachen. Niet netjes niet aardig

-Thea Vaassen