De Vrije Vogel Hotel

Natuurlijk voor iedereen!

Vakantiewoning - Huis Elsloo, Nederland De Vrije Vogel Hotel, Groepen en Zwembad

Beschrijving

De Vrije Vogel beschikt over 2 aangepaste vakantiehuizen. Het Hof van Elsloo en de Binnenplaets, beide huizen beschikken over 10 slaapkamers, een ruime en gezellige huiskamer met sfeerhaard en bar, een zeer geschikte locatie voor groepen tot 20 personen. Beide vakantiehuizen hebben een eigen afsluitbaar terras met terrasmeubilair en parasols. Beide vakantiehuizen kunnen gebruik maken van het heerlijk warme zwembad met zwembadlift. De Vrije Vogel heeft veel hulpmiddelen te leen of te huur.

Heeft u meer kamers nodig?
Dan huurt u eenvoudig extra kamers bij van het Hotel. Individueel een vakantie-onderkomen nodig? Boek dan 1 van onze mooie ruime hotelkamers. Volledig aangepast aan uw wensen. Samen met u en uw groep stellen we graag een arrangement op maat samen. Indien gewenst compleet met aangepast vervoer en passende excursies, entertainment.

U kunt uw verblijf naar uw eigen wensen reserveren; midweek weekend of week, alle verblijfsperiodes zijn mogelijk. De Vrije Vogel is uitermate geschikt voor seniorenreizen, bewonersvakanties, patiëntenverenigingen, woongroepen, instellingen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Kamer was goed, ontbijt was erg goed en de locatie was mooi. Enige minpunt is dat het erg gehorig is. Er stonden gasten op de gang te ouwehoeren en heb geen oog meer dicht gedaan.

-Farbi Gatzel

Heerlijk vertoeven hier. Schoon, netjes, fijne kamer en een lekker ontbijt.

-Agathe

We gaan hier iedere week een uurtje zwemmen. Helemaal top.

-Sander Hupkes

Hele aardige en gastvrije eigenaren die weten wat ze aan het doen zijn. De kamer was geweldig, schoon, ruim en een heerlijk bed, het ontbijt was heel gevarieerd en lekker vers. Wij gaan er van de zom ...
er gewoon weer naartoe het was top!!!! Jacqueline en John

-Jacqueline Bierling

Heb hier een klusje via een bouwbedrijf gedaan; vindt het een leuke accommodatie , goed toegankelijk , netjes opgeruimde

-Jan jelle Reitsma