De Vrije Vogel Hotel

Natuurlijk voor iedereen!

Contact met aanbieder
Vakantiewoning - Huis Elsloo, Nederland De Vrije Vogel Hotel, Groepen en Zwembad

Beschrijving

De Vrije Vogel beschikt over 2 aangepaste vakantiehuizen. Het Hof van Elsloo en de Binnenplaets, beide huizen beschikken over 10 slaapkamers, een ruime en gezellige huiskamer met sfeerhaard en bar, een zeer geschikte locatie voor groepen tot 20 personen. Beide vakantiehuizen hebben een eigen afsluitbaar terras met terrasmeubilair en parasols. Beide vakantiehuizen kunnen gebruik maken van het heerlijk warme zwembad met zwembadlift. De Vrije Vogel heeft veel hulpmiddelen te leen of te huur.

Heeft u meer kamers nodig?
Dan huurt u eenvoudig extra kamers bij van het Hotel. Individueel een vakantie-onderkomen nodig? Boek dan 1 van onze mooie ruime hotelkamers. Volledig aangepast aan uw wensen. Samen met u en uw groep stellen we graag een arrangement op maat samen. Indien gewenst compleet met aangepast vervoer en passende excursies, entertainment.

U kunt uw verblijf naar uw eigen wensen reserveren; midweek weekend of week, alle verblijfsperiodes zijn mogelijk. De Vrije Vogel is uitermate geschikt voor seniorenreizen, bewonersvakanties, patiëntenverenigingen, woongroepen, instellingen.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Hartelijke en gastvrije ontvangst, kamers waren zeer schoon, we keken uit op een landschap, je kan koffie en thee pakken naar behoefte, drankjes kan je uit de minibar pakken, wel opschrijven zodat je ...
het bij vertrek kan afrekenen, zijn zeer goed va n vertrouwen, we komen zeker nog eens terug als het weer beter is zodat we heerlijk kunnen fietsen.

-TINI Kok

Eenvoudige kamer, superschoon, vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet voldoende. Wel jammer dat de koffie smaakt naar oploskoffie. Ideaal als je van wandelen, fietsen of paardrijden houdt.

-Titia de Vries

Deze week voor de derde keer in ongeveer één jaar in 'De Vrije Vogel' verbleven in kamer 'De Bosuil', super ruime kamer met terras. Zeer aardige eigenaren en altijd met een enthousiast welkom. Geven ...
leuke tips en geven advies om 's avonds ergens te gaan eten mocht in het hotel volgeboekt zijn. Sinds kort is een lunchpakket verkrijgbaar, een aanrader. Eind van de wandel- of fietsdag relaxen? Reserveer dan de welness.

-Alice de Bruijn

Goede plaats om te overnachten. Aardig personeel. Er zijn zitjes waar je gebruik van kunt maken. Erg goed ontbijt.

-Ellen Hulspas

Een week gelogeerd in de Vrije vogel met de "voor Elkaar" vakantieweek. Een prima en mooie vakantie gehad op een uitstekende locatie. Eten was gevarieerd en meer dan voldoende. Er mankeerde niets aan.

-Peter Molenaar

Direct contact opnemen met De Vrije Vogel Hotel, Groepen en Zwembad

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Die eerste aangepaste vakantie met het reisbureau dat ik via dit platform heb gevonden, een vliegreis naar Tenerife, was best spannend,” vertelt Daan. “Ik had al jaren niet meer gevlogen en ging nu ook nog de eerste keer alleen op vakantie. Maar het is supergoed bevallen."

- Daan van der Toorn

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg