De Vrije Vogel Hotel

Natuurlijk voor iedereen!

Vakantiewoning - Huis Elsloo, Nederland De Vrije Vogel Hotel, Groepen en Zwembad

Beschrijving

De Vrije Vogel beschikt over 2 aangepaste vakantiehuizen. Het Hof van Elsloo en de Binnenplaets, beide huizen beschikken over 10 slaapkamers, een ruime en gezellige huiskamer met sfeerhaard en bar, een zeer geschikte locatie voor groepen tot 20 personen. Beide vakantiehuizen hebben een eigen afsluitbaar terras met terrasmeubilair en parasols. Beide vakantiehuizen kunnen gebruik maken van het heerlijk warme zwembad met zwembadlift. De Vrije Vogel heeft veel hulpmiddelen te leen of te huur.

Heeft u meer kamers nodig?
Dan huurt u eenvoudig extra kamers bij van het Hotel. Individueel een vakantie-onderkomen nodig? Boek dan 1 van onze mooie ruime hotelkamers. Volledig aangepast aan uw wensen. Samen met u en uw groep stellen we graag een arrangement op maat samen. Indien gewenst compleet met aangepast vervoer en passende excursies, entertainment.

U kunt uw verblijf naar uw eigen wensen reserveren; midweek weekend of week, alle verblijfsperiodes zijn mogelijk. De Vrije Vogel is uitermate geschikt voor seniorenreizen, bewonersvakanties, patiƫntenverenigingen, woongroepen, instellingen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik heb hier niet geslapen maar ben wel vaker aanwezig bij evenementen. Het ziet er allemaal erg netjes uit en de eigenaren zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer die ik van binnen heb gezie ...
n ziet er heel erg netjes uit. Omdat ik er nooit heb overnacht geef ik dus geen sterren voor kamers en service, maar de eigenaren kennende zullen die ook vast en zeker vijf sterren zijn.

-Erwin Wessels

Relaxed hotel. De eigenaren denken goed mee, we kregen 2 kamers makkelijk naast elkaar zodat onze kinderen eerst zelf konden slapen op een kamer. Ontvangst is lief, de eigenaren zijn in voor een praa ...
tje en stralen rust uit. Het ontbijt is ok, precies wat je verwacht van een wat kleinschaliger hotel. De omgeving is top, de kamers kijken op een weiland uit, wat heel relaxed is.

-Martin Weterholt

Deze B&B die voor je gevoel, als je daar in het donker naar toe rijd, aan het einde van de wereld ligt heeft prima kamers en vriendelijk personeel dat je ontvangt. Maar de beste begroeting was toch van de uiterst vriendelijke huis kat!šŸ‘šŸ‘

-Edwin Neijenhoff

We hebben 25 tot 28 oktober 2022 hier overnacht. Bij aankomst kregen we een andere kamer toegewezen omdat die wat beter toegankelijk was voor de rolstoel. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Echt een aanrader om hier zeker nog een keer heen te gaan.

-Harold Hofstede

Helaas ontbrak het belangrijkste, goede bedden. De bedden waren zo zacht dat de in een diepe kuil lag. Niet kunnen slapen van de rugpijn. Veel last van muggen en de kamer die wij hadden is voor minder ...
valide mensen, dit zie je terug in het hoge bed en de badkamer (die daardoor niet erg comfortabel is). Het ontbijt was goed.

-Hans van Koelen