Vakantiehuis Molenzicht

Luxe groepsaccommodatie in Zeeland bij Klaverweide

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Ellemeet, Nederland

Beschrijving

Accommodatie Molenzicht is in 2016 vernieuwd en uitgebreid naar een moderne woning gelegen aan een rustige weg aan de rand van Recreatiepark Klaverweide.

De sfeervolle accommodatie is geschikt voor 20 tot 23 personen en heeft in totaal 9 slaapkamers, waarvan 6 op de begane grond. Een groot voordeel is dat alle slaapkamers over eigen sanitair beschikken en er zijn zelfs maar liefst 3 badkamers geschikt voor rolstoelgebruikers.

De woonkamer is zeer comfortabel ingericht en leent zich uitstekend om gezellig onder elkaar te zijn. Door de open keuken met een eilandbar is het zelfs tijdens het koken mogelijk om met elkaar in gesprek te blijven. Natuurlijk is er ook een ruime tuin met tuinmeubilair, zodat u heerlijk van het Zeeuwse zonnetje kunt genieten. En de ruime tuin is ook voorzien van een comfortabele en gezellige overkapping. De kinderen vermaken zich uitstekend in de voortuin welke bestaat uit diverse speeltoestellen.

De groepsaccommodatie is de ideale locatie voor onder andere gezelschappen van verzorgingstehuizen, maar ook grote families met kinderen genieten hier van een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust. Geniet met zijn allen van een heerlijke dag op het strand aan de Brouwersdam en onderneem diverse leuke activiteiten in de omgeving.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in onze groepsaccommodaties. Ook zijn alleenreizende jongeren, voetbalverenigingen en schoolgroepen niet toegestaan in deze accommodatie.
Wilt u er rekening mee houden dat het vanaf 21.00 uur rustig dient te zijn op het park? Nachtrust geldt vanaf 23.00 uur, dus vanaf dat tijdstip is muziek buiten niet meer toegestaan en worden gasten gevraagd rekening te houden met het rustig terugkomen na een uitstapje.
Bekijk de website Ruime doorgangen

Ervaringen van reisgenoten

Op onze door bar weer geplaagde wandeltocht door Zeeland enorm gastvrij ontvangen. Een warme blokhut met alle voorzieningen en daarbij zelfs ongevraagd aangeboden eten, maakte dat we weer met goede mo ...
ed verder konden trekken. Wat een luxe voor ons. Op Klaverweide denkt men met je mee. Hoensbroek, Heleen en Ton Kops.

-Ton Kops

Heel vriendelijk personeel, rustige, super proper, mooie wandelroutes en fietsroutes. Mooie plaats voor kinderen ook. Verwarmd en heel net sanitair . Warm water voor de afwas. Een heel toffe plek om te vertonen. We komen zeker terug.

-carine schatteman

Afgelopen zomer hebben wij met onze dochter van 9 jaar een week gekampeerd in de safaritent. Wat is het makkelijk dat de safaritent volledig is ingericht, zelfs met een badkamer! En de bedden slapen h ...
eerlijk. Onze dochter heeft uren gespeeld in de grote speeltuin, waarbij de grote trampoline favoriet is. Iedere ochtend hebben we lekkere broodjes gehaald bij het supermarktje. Ook hebben we nog twee dagen de elektrische bakfiets en een elektrische fiets gehuurd. We hebben een mooie tocht door de duinen gefietst en hebben een tussenstop bij de Plompe Toren gemaakt. De andere dag zijn we via het fietspad langs de Oosterschelde naar het historische stadje Zierikzee gefietst. Wat is Schouwen-Duiveland mooi. Ook hebben we nog een keer lekkere frietjes bij de snackbar gehaald. We komen zeker nog eens terug!

-Mariska de Vrieze

Vriendelijk, schoon en uitstekend onderhouden.

-Frans Sweers

Mooie overzichtelijk recreatie bedrijf.

-Erik Hendriks