VZ-Zorgvakanties | Varen in Friesland

De wind in je haren en de zon op je gezicht

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Elahuizen, Nederland Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

De wind in je haren, de zon op je gezicht en het geluid van kabbelend water terwijl de boot door het water glijdt. Dat is varen op de Fluessen in Friesland. Friesland staat bekend om de vele meren en wat is er mooier dan hier actief van te genieten. Je kent vast het meest bekende meer van Friesland, het Sneekermeer, maar wij zoeken de Fluessen op. De Fluessen staat bekend om zijn vele watersportmogelijkheden en we laten je graag kennismaken met dit prachtige stukje Nederland.

We logeren in het commandeurshuis in het Friese Elahuizen, direct aan het uitnodigende water van de Fluessen. Het commandeurshuis is gezellig ingericht en heel geschikt voor iedereen met een mobiliteitsbeperking. Alle aanpassingen zijn aanwezig zoals een aangepaste eetkeuken, twee aangepaste badkamers, een plateaulift en slaapkamers met hoog/laagbedden. Het commandeurshuis heeft zeven slaapkamers, waarvan drie met hoog/laagbedden op de begane grond, de andere slaapkamers zijn bereikbaar met een plateaulift.

Programma
We hebben deze week twee keer een pontonboot gehuurd en we hebben 1x een hele dag de toegankelijke Catamaran gehuurd. Daarnaast kunnen we naar het Jopie Huisman museum in Workum, het Woudagemaal enz.

Reisdata: 22 t/m 28 juni 2024
Reisprijs: vanaf € 1699,- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Wat vind ik het verdrietig om het review van Jan te lezen. Ik was de reisleider op deze reis en ja bij aankomst kon je niet in het appartement komen. Pas toen de loopplank was neergelegd was dat mogel ...
ijk en dit was binnen no time geregeld. En het pad naar het appartement was steil zo steil dat ik het gevaarlijk vond dat j e daar over heen ging er was immers een ander minder steil pad speciaal voor rolstoelergebruikers aanwezig. Beste Jan het is dit gedrag van jouw dat het moeilijk maakt om het jouw naar de zin te maken.... Ik heb al verschillende reizen mogen begeleiden ( zie andere reviews )we proberen er altijd weer een feestje van te maken. Vakantie en Zorg maakt zoveel mogelijk.

-Mieke Evers

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Direct contact opnemen met Reisburo Vakantie & Zorg

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Ga jij mee op avontuur met VZ-Zorgvakanties?

Bekijk de website