It Sailhûs vakantiewoningen

Aangepaste vakantie in Friesland

Bekijk de website
Vakantiewoning - Appartement Elahuizen, Nederland SailWise

Beschrijving

Ontdek Friesland vanuit één van de aangepaste én rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen in het moderne SailWise-watersportcentrum It Sailhûs. De accommodatie ligt direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen. Hiervandaan kan je de mooiste fietstochten maken (met de elektrische rolstoelfiets), heerlijk wandelen in het nabijgelegen natuurgebied, één van de vele historische dorpen bezoeken of er een gezellig dagje op uit gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De vakantiewoningen in It Sailhûs zijn ruim, modern en van alle gemakken voorzien. Er zijn 4 vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4 personen. Met gebruik van de comfortabele slaapbank in de woonkamer kunnen er zelfs 6 personen in een vakantiewoning verblijven. Naast een grote woonkamer met een open (deels onderrijdbare) keuken, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Alle nodige aanpassingen zijn aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Elke vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog-laagbedden, aangepast sanitair, een tillift en toegankelijke keuken.

Zoek je een gezellige, huiselijke groepsaccommodatie voor jouw familie of woongroep? Dan is het familiehuis dé plek voor jullie; gezellig ingericht, volledig aangepast en zeer geschikt voor groepen tot 12 personen.

Bij je verblijf kan je een (zeil)boot huren om zelfstandig mee het water op te gaan. Voor mensen met zeilervaring zijn er leuke zeilbootjes. Op de steiger staat zelfs een tillift om transfers van en naar een boot te maken. Heb je geen zeilervaring, dan is één van onze rolstoeltoegankelijke motorboten een uitkomst! Of boek een zeilboot mét schipper. Er is voor ieder wat wils!
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Vriendelijke vrijwilligers. De accomodaties zijn netjes en voor kleine en grote groepen geschikt

-Familie Voorpostel

Ik was hier tijdens het crohn en colitis zeilweekend. Erg plezierige mensen en erg fijn vertrek. Van alle gemakken voorzien voor mensen met een ziekte en/of beperking.

-Joelle Me

Ook zeilen op een catamaran als je in een rolstoel zit. Echt zo leuk en bijzonder!!

-Marjolijn ten Hoeve

Hartelijk en vriendelijk zijn ze hier

-Ronald Van Hees

bijzonder vriendelijke mensen, een zeer zeer goed ingericht huis , met goede keuken, goede pannen, messen, enz. een gezellige inrichting, een top voorziening voor mensen met een beperking, inclusief r ...
olstoelers. Aan alles is gedacht. Prachtig groot terras aan het water, met trampoline , kacheltje en mogelijkheid tot BBQ. Het meest bijzondere is de vriendelijkheid en het willen meedenken met je. TOP locatie!!

-Wiefse

Direct contact opnemen met SailWise

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Boek nu voor een onbezorgde vakantie aan het water!

Bekijk de website