Hotel Nordic in El Tarter in Andorra - Frisian Travel

Contact met aanbieder
Hotel El Tarter, Andorra Frisian Travel

Beschrijving

Pyrineeën, indrukwekkend hooggebergte
Wat dacht je van een bezoekje aan de Sprookjes vallei van Vall de Nuria? Een prachtige plek midden in de ongerepte natuur. Of de Catalaanse stad waar de Riu Segre en de Riu Valira samenvloeien, la Seu d’Urgell Ook ga je met de bus door de drie valleien van het land; Valira del Norte, Valira del Orient en het dal van de Gran Valira. Natuurlijk bezoek je ook het de hoofdstad van Andorra, de stad met dezelfde naam als het land.

Stijlvol verblijf
Moe van alle indrukken? Hotel Nordic in El Tarter is gebouwd in de traditionele stijl van de Pyreneeën met gebruik van veel hout en natuursteen. Het is gelegen in een uitzonderlijk mooi natuurgebied. Het hotel beschikt over een restaurant met panoramisch uitzicht, er zijn voorzieningen voor mindervaliden en het hotel is toegankelijk voor rolstoelen.

Reisdata
11 t/m 20 juni 2024
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met Frisian Travel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg