Osiris Hotel - Ibiza - Jongerenvakantie - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE VLIEGREIS - SAN ANTONIO - SPANJE - 28-08-2023

Hotel Eivissa, Spanje Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Op het partyeiland Ibiza bouwen we een feestje tot in de voege uurtjes! We verblijven in de bruisende badplaats San Antonio boordevol cafés en discotheken. We genieten van de meest indrukwekkende zonsondergangen. Overdag relaxen we op het lekkere zandstrand of we maken een leuke excursie!

Het Osiris hotel heeft een schitterend uitzicht over de baai van San Antonio.

Faciliteiten
In de tuin ligt het zwembad met uitzicht op zee. Op het zonneterras zijn er heerlijk comfortabele ligbedden en parasols. Ook kun je gebruik maken van gratis wifi in de openbare ruimtes. Ontbijten en dineren doen we ’thuis’. We zoeken een leuk restaurantje voor de lunch.

Wat gaan we zeker doen:
Ibiza by night ontdekken: Ons hotel ligt midden in het bruisende uitgaansleven. We bouwen in één van de vele bars, cafés of discotheken een feestje tot in de vroege uurtjes!

Hippiemarkt: Op deze markt zien we allerlei handgemaakte producten.

Eilandtour: Er valt buiten San Antonio genoeg te zien en ontdekken op dit bijzondere eiland. We trekken erop uit en leren de mooiste en leukste plekjes kennen op Ibiza.

Tapas eten!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Het was een super leuke vakantie. Hele leuke groep en ook super begeleiding.

-Chris

Mijn vakantie was in een woord super! Heb echt genoten van alles, wat hadden we toch een toffe groep en super begeleiding. Een vakantie om nooit meer te vergeten.

-Orinda

De vakantie naar Ibiza was helemaal super! En ik kon mooi mijn Spaans oefenen :) Professionele begeleiding en een geweldig hotel met aardig personeel! Deze vakantie krijgt van mij een 10!

-Jeroen

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking