VZ-Zorgvakanties | Zon en strand in Egmond aan zee

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Vakantiewoning - Appartement Egmond aan Zee, Nederland Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

Egmond aan zee is een lieflijk toeristisch dorpje direct aan de Noordzee kust. Het dorp heeft een gezellig centrum en vanuit het centrum loop je zo het strand op. Ziet u uzelf al zitten met een cappuccino in het strandpaviljoen met uitzicht op zee? Of neemt u liever plaats in de beschikbare strandrolstoel om met de voeten, of meer, de koele stroming van de zee te voelen?
Vanuit Egmond zijn verschillende toeristische trekpleisters gemakkelijk te bereiken. Kortom, een vakantie vol zon (hopelijk), zee, strand en bezienswaardigheden.

Accommodatie
We verblijven in het gloednieuwe aparthotel De Egmonden op loopafstand van het centrum van Egmond aan zee en het strand. Het hotel opende in het voorjaar van 2021 zijn deuren.

In het hotel hebben we de beschikking over een ruim 8-persoons appartement dat volledig rolstoeltoegankelijk is. Het appartement beschikt over 4 slaapkamers met 4 hoog-laag bedden en 4 eenpersoonsbedden. Er is een hoog/laag bad beschikbaar, een fitness/oefenruimte en een infrarood cabine.

De appartementen beschikken over een goed ingerichte keuken en daarom zullen we deels zelf koken.......helpt u mee?

Programma
We hopen natuurlijk op veel zon zodat we lekker buiten kunnen zijn, maar we ondernemen ook een aantal activiteiten. Denkt u bijvoorbeeld aan De Broeker Veiling, Bergen en het zeeaquarium, De Zaanse Schans en Enkhuizen of Hoorn.

Reisdata: 23 t/m 30 september
Reisprijs: vanaf € 1.699,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

Zeer goed georganiseerde zorgvakanties, waarbij een rolstoel en zorg nooit een probleem zijn.

-Ingrid Roelofs

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Strandrolstoelen aanwezig