Vakantiehuis ievers

Bezoekers van aangepaste vakantiegids krijgen 10% korting in maart en april.

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Easterwierrum, Nederland

Beschrijving

Ruim en comfortabel
Vakantiehuis ievers is lekker ruim, modern en comfortabel. Het telt vier slaapkamers, twee badkamers en biedt ruimte aan maximaal 10 volwassenen. De grote tuin heeft meerdere terrassen: sommige in de zon, andere in de schaduw van fruitbomen. Dat niet alleen wijzelf enthousiast zijn over ievers bewijst het Duitse tijdschrift Landlust met dit lovende artikel.

Behaaglijk warm
Via de oude kerktoren komt u ievers binnen. Bovenin geeft de luidklok uit 1537 nog altijd de tijd aan. Binnen hoort u de klok echter nauwelijks. De kerkzaal is een grote maar gezellige ruimte met keuken, herenbank, moderne leeftafel, preekstoel en zithoek. Bovenaan de imposante trap (incl. traplift) is de woonkamer, met geweldig uitzicht over het Friese land. Achterin vindt u vier slaapkamers: één achter de preekstoel, drie in de moderne aanbouw.

Milieuvriendelijk met zonnepanelen en warmtepomp
Het vakantiehuis is 's winters behaaglijk warm door de vloerverwarming, en 's zomers juist lekker koel. Zonnepanelen en een warmtepomp maken het huis milieuvriendelijk.

Genieten in de kerkzaal
Wie ievers boekt kiest voor een vakantiehuis met karakter. Centraal in de voormalige kerkzaal, onder het indrukwekkende gewelf, staat de lange moderne leeftafel voor 10 personen. In het oog springen ook de eeuwenoude preekstoel, het houtsnijwerk aan de herenbank en natuurlijk het kerkorgel dat hoog in de ruimte hangt. Her en der in de kerk zijn prachtige kunstobjecten te zien van Galerie de Vis in Harlingen. Die wisselen zo nu en dan, dus bij een volgend verblijf in ievers ziet u wellicht weer iets nieuws!
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Fantastische locatie! Heerlijke bedden, lekkere regendouche en naast de enorme ruimte buiten, ook een lekkere grote tuin met zon en schaduwplekken! Ook een zeer goed uitgeruste keuken met kruiden zoda ...
t we heerlijk konden kokkerellen. Vooraf vriendelijke en snelle communicatie met eigenaar en bij aankomst vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt door de gastvrouw. Verse bloemen en een wijntje maakte het af! Bovendien was het er heerlijk schoon, dus dankjulliewel!

-Alies de Bruin

Overnachten in een kerkje, wat een geweldige atmosfeer. Het kerkje is verbouwd en geschikt gemaakt voor het overnachten van 10 personen. Met een complete keuken, prima slaapkamers en badkamers. Veel o ...
riginele details zijn nog aanwezig, zoals het orgel, de preekstoel, herenbank etcetera. Zelfs het slaan van de kerkklok ieder uur hoort er gewoon bij. Een absolute aanrader!

-Sven van der Hoorn

Top locatie om met een groep te verblijven. Zeer sfeervol. Aanrader!

-Duncan Van der Aar

Mooi omgebouwde kerk prima geschikt voor grotere groepen. Alles is voorhanden en van prima kwaliteit.

-w schep

Het was een schoon en ruim huis. Perfect voor 10 personen

-Tina Wijnker

Bel ons nu met uw vraag. Wij helpen u met plezier.

Bekijk de website