Camping de Ruimte

Kamperen in het oudste bos van Flevoland!

Bekijk de website
Camping Dronten, Nederland Camping De Ruimte

Beschrijving

Wat op een gewone camping bijzonder is, is op deze bijzondere camping, in het oudste bos van Flevoland, vlakbij de Veluwemeren, gewoon. Geheel rolstoeltoegankelijk, met een verwarmde douchegebouw, aangepaste badkamers en speciale speeltoestellen. De paden zijn in 2017 geasfalteerd waardoor iedereen zelfstandig zich kan bewegen over de camping mocht dat een wens zijn. Autovrij, met een 100 plaatsen. In de zomervakantie is ook de campercamping klaar! Daarnaast is er een kok die lekker kan koken en ook op aanvraag eventuele dieetwensen kan vervullen, zodat ook echt iedereen kan aanschuiven. In de vakantieperiodes verzorgt Stichting Wielewaal de recreatie en dat betekent dat geen kind aan de kant hoeft te staan. Een paradijs midden in het bos!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Een cappuccino met een cheesecake, heerlijk in combinatie met mooi weer, een fleurig terras met veel speelgelegenheid voor kinderen en vriendelijk personeel. Enne, die tafel met een lang uiteinde lijkt me ideaal voor rolstoelgebruikers.

-Dirk Bok

Mooie natuurcamping midden in het bos! Lekker gegeten bij het restaurant en heel aardige beheerders! Een aanrader voor wie van natuur en rust houdt. Ook voor kleine kinderen is er veel vermaak!

-Ine Vredegoor

Prachtige camping . Echt ruime plekken. We staan hier nu met de camper voor drie nachten. Superschoon sanitair. Mooie omgeving. Aanrader. Groetjes fam. Koerhuis.

-Willie Koerhuis

Ruime plaatsen, schoon sanitairgezellige mensen! Nieuwe ruimte lodges. Aanrader!

-Ton de Koning

De bediening was erg vriendelijk het eten was er erg snel. GROETJES UIT KAMPEN

-Siemen Jalving

Camping de Ruimte heeft geen (over)last van de processierups!

Bekijk de website