Villapark Eureka

Beste vakantiepark van Nederland!

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Deurningen, Nederland

Beschrijving

Kom bij Bosvillapark Eureka genieten van rust, ruimte en de prachtige Twentse natuur! Onze aangepaste vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan het NBAV keurmerk.

Onze luxe aangepaste vakantiewoningen vormen dé garantie voor een onbezorgde gezinsvakantie met én voor mindervaliden. U vindt er nm geheel elektrisch verstelbare bedden en een grote badkamer op de begane grond met sauna, inloopdouche, whirlpool en toilet. Boven bevindt zich een tweede badkamer met douche stoomcabine, toilet en wastafel. In de aangepaste bungalows bevinden zich 3 slaapkamers.

Heeft u extra hulpmiddelen nodig? Wij hebben de meeste hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een douchebrancard, actieve of passieve tillift, douchestoel of rolstoel standaard op voorraad. Wij overleggen graag met u de mogelijkheden. Heeft u zorg op maat nodig? Wij werken hiervoor samen met zorginstantie VeertienRond. Ook zijn er op ons hele park en in de directe omgeving verharde paden. Ook is er een AED op het en zijn er altijd gediplomeerde AED’ers aanwezig. Wij heten u van harte welkom bij Bosvillapark Eureka!
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heel persoonlijk contact door de medewerkers van dit familiebedrijf en alles méér dan goed geregeld. De villa had echt álles wat we maar nodig konden hebben. Deze was ook lekker ruim. En de plek is ...
helemaal top, in het bos. De eekhoorntjes kwamen echt tot aan het raam, geweldig!

-Loes Grooters

Wat een super mooi bungalow park. Zo anders dan andere parken. Zoveel rust, ruimte, en prachtige bungalows. Hier werd en wordt echt naar de gast geluisterd. Een aanrader.

-Marlous van 't Einde-Rothuijsen

Ontzettend vriendelijk ontvangst. Erg net park . Huisjes ook erg netjes en schoon. Helaas is de kleine badkamer iets verouderd , maar nog steeds in prima staat .

-René Palm

De plek waar je fantastisch tot rust kunt komen in n prachtig huis van alle gemakken voorzien. Personeel met de echte Twentse vriendelijkheid en gastvrijheid.

-Lyduine Velthuis

Rust... ruimte... gastvrijheid. Een park waar je als gewaardeerde klant wordt ontvangen of je nou voor het eerst komt of als het de zoveelste keer is. Een park met heerlijke luxe huizen midden in de n ...
atuur, genieten van eekhoorns in je tuin en diverse vogels, een echte aanrader!!

-Jaap Koopmans

Direct contact opnemen met Villapark Eureka

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg