Kontiki Reizen | Zorgvakantie in Twente

Laatste plek voor een man in een gedeelde kamer.

Bekijk de website
Hotel Denekamp, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

In Twente zijn er veel bossen en velden waar je kunt wandelen, zoals bijvoorbeeld Landgoed Singraven. Als je geluk hebt, kun je zelfs een konijntje zien huppelen! Twente heeft veel kleine dorpjes met gezellige winkeltjes en leuke markten. Misschien vind je wel een souvenir om mee naar huis te nemen!

Hotel Mossems
Hotel Mossems is een klein hotel en ligt tegenover een boerderij tussen de landerijen. Het hotel heeft 4 kamers, hier ben je dus een echte VIP-gast. De kamers hebben de namen van granen die op het veld groeien zoals gerst, haver, tarwe en rogge. In een paar kamers staan hoog/laag bedden en de badkamers zijn toegankelijk, dus je kunt ook mee als je een rolstoel gebruikt.

Wat gaan we doen?
We gaan heel erg leuke dingen doen zoals sterren kijken bij Cosmos (alleen als je geen rolstoel gebruikt), biertjes proeven bij de Ootmarsumse brouwerij Othmar, shoppen in Ootmarsum of picknicken bij de watermolen op Landgoed Singraven.

Heb jij nog een idee?

Reisdata: 10 t/m 17 juni 2024
Reisprijs: € 2350,- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

Wij waren er dit weekend en kunnen het alleen maar aanraden. Zeer aardige en gedienstige eigenaren werden op een zeer vriendelijke manier begroet en ontvangen! Het huis is erg rustig, volledig ingeric ...
ht, erg gezellig en uitnodigend, en zeer schoon!! Wij voelden ons meteen op ons gemak. De eigenaren zijn altijd behulpzaam, aardig en erg vermakelijk. We komen zeker terug en niet slechts één keer Leuke groeten uit Duitsland aan Kees/Helen

-Irina Huck

Mooi huis heel verzorgd en alle aanpassingen aanwezig.

-RIIKA Goossens

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg