Texel - De Rovershut - AutiTravel

8-DAAGSE VAKANTIE - TEXEL - NEDERLAND - 25-08-2023

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Den Burg, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Texel is het grootste Waddeneiland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling. De natuur op Texel is groots, er zijn maar liefst 40 officiële natuurgebieden! En ook buiten de natuurgebieden bezit Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten. En we hebben het niet nageteld, maar men zegt dat er op Texel net zoveel schapen als mensen wonen!

Texel heeft 7 dorpjes met elk hun eigen sfeer en gezelligheid. Alle dorpen worden omringd door heel veel natuur. Deze week verblijven wij in het dorp Den Burg, de ‘hoofdstad’ van Texel. Ons vakantiehuis is rustig en buiten het centrum gelegen.


Op een open plek in de bossen van Texel vinden we de Rovershut. Een warm en comfortabel ingericht vakantiehuis. Rust en ruimte staan hier centraal. De Rovershut bestaat uit twee ruime 8-persoons vakantiehuizen. Wij nemen daar één van in gebruik. De Rovershut heeft een unieke locatie, door de nabijgelegen duinen wandel je zo het strand op!

Wat gaan we doen:
Voor deze vakantie hebben we twee excursies gereserveerd. De overige dagen delen we samen in. Onze begeleiders stellen in overleg met jou een leuk programma samen en natuurlijk mag je altijd aangeven wat jij leuk vindt en waar je zin in hebt.

Wandelen door de Sluftervallei: We wandelen over de kwelder en waden door de kreken! Een privé gids neemt ons mee over de duinen om het bijzondere natuurgebied de Slufter te verkennen. Dit gebied is gelegen in Nationaal Park Duinen van Texel en bij extreme weersomstandigheden komt het zeewater tot aan de dijk! Hoe de planten die hier groeien daar tegen bestand zijn? Onze gids legt het ons allemaal uit! Let wel, het dragen van (regen)laarzen is noodzakelijk tijdens deze wandeling. Bij de kreken kunnen je schoenen uitgetrokken worden.

Boottocht: We maken een tocht met een TT44 boot. Onderweg genieten we van de zee en misschien zien we wel zeehonden!

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Leuke mensen, leuke dingen gedaan en Texel was heel erg mooi!

-Nina

Het was een leuke vakantie, de begeleiding was heel erg leuk en grappig. De reisgenoten waren ook heel erg leuk, het weer zat mee, kortom een geslaagde vakantie.

-William

De vakantie (Texel) was geweldig. We hadden een hele leuke groep, veel gesprekstof en veel gelachen. De excursies/uitstapjes waren heel erg leuk en interessant. Zo waren de excursies door de duinen en de slufter heel erg interessant. Het eten was heel erg lekker en het was goed. Kortom een zeer geslaagde vakantie.

-Ron

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Begeleide vakanties voor (jong)volwassenen met autisme

Bekijk de website