Hotel De Rijper Eilanden

Toegankelijk 4-Sterren Hotel in De Rijp

Beschrijving

Het stijlvolle 4 sterren hotel wat werd voltooid in 2011, is voorzien van 155 kamers (35-45m2)allen zeer comfortabel en volkomen aangepast voor gasten met en zonder beperkingen. Het hotel is verder overal drempelloos, dus rolstoelvriendelijk. Binnen is een theater met 220 zitplaatsen, een bar, lobby en verschillende ruimtes voor o.a. vergaderingen, feestjes, workshops, high tea's, trouwerijen, e.d. We zijn flexibel en graag bereid met u een gelegenheid of evenement naar uw wensen te organiseren. We beschikken over verschillende ruimtes met een eigen karakter. Het hotel is ingericht met allerhande curiosa, een mix van design en techniek van de afgelopen 100 jaar. De stijlperiode van Art Nouveaux en Art Deco loopt als een rode draad door de algehele inrichting...Er is mogelijkheid om fietsen te huren, en fluisterbootjes. Een echte aanrader is een boottocht met de aangepaste rondvaartboot. Geschikt voor 14 tot 34 personen. Ons hotel ligt aan de rand van het pittoreske plaatsje De Rijp, dat stamt uit de 17 eeuw. Dit is terug te zien in het prachtige oude centrum; u vindt hier het stadhuis met de Waag, en -typisch voor deze streek- oude gerestaureerde houten huisjes. Het museum 't Houten Huys', is zeer toegankelijk en zeker de moeite waard om een bezoek te brengen om kennis te maken met de rijke historie van deze omgeving. Het nabijgelegen werelderfgoed "De Beemster" en "De Schermer" en aangrenzende Eilandspolder, zijn geweldige wandelgebieden en zeer geschikt voor boottochtjes.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Met ons TandemTeam Bollenstreek (10 slechtzienden en 12 goed zienden) hebben wij - in de Hemelvaartweek 2024 - 1 nacht gelogeerd bij Hotel De Rijper eilanden in De Rijp, waar eigenaar Lucy in het voor ...
traject, (het bespreken en organiseren van een leuk verblijf voor deze groep) ons een prima aanbieding heeft gedaan die ook uitstekend nagekomen is. Het hotel is leuk ingericht, je komt er ogen te kort om de verzameling van leuke oude voorwerpen, van klein tot groot, te kunnen bewonderen. Over elk onderwerp is wel iets leuks te zien. Geen vraag was teveel en de service was uitstekend. De kamers zijn prima, vooral ook voor mensen met beperkingen. De kamers zijn goed bereikbaar en alles wat je nodig hebt, is er. Voor onze groep slechtzienden is rekening gehouden met goede voorzieningen en is hierdoor een uitstekende locatie. Het diner en ontbijt is een buffet en zijn uitstekend; iedereen was tevreden. Niet alleen voor individueel verblijf, maar ook voor grotere groepen kun je uitstekend terecht bij dit hotel. Chapeau voor Lucy en haar team!

-Rob de Groot

Goede locatie prima personeel heel vriendelijk en behulpzaam, kamers zijn zeer ruim hierdoor goed geschikt voor minder valide mensen, eten is goed in buffet vorm en aan de bar kun je een lekker koffie of een borrel drinken.

-W. van den Berg

Vorige zomer hebben wij hier onze gezinsvakantie doorgebracht en daar hebben wij erg van genoten. Het volledig aan rolstoelgebruikers en (-)groepen aangepaste hotel is gelegen aan de rand van het dorp ...
, maar heel centraal in Noord-Holland zodat je de ruime omgeving kan verkennen met vaak maar een half uurtje autorijden. De kamer en badkamer zijn écht heel ruim, wat ideaal is als je niet zeker weet welk weer je mag verwachten en misschien al eens een regendag moet opvangen. Handig is ook dat je ´s avonds last minute nog kan beslissen om bij het buffet (tegen betaling) aan te schuiven, wij hebben daar altijd best lekker gegeten. Het ontbijt was goed van keuze, soms werd er niet meer/tijdig aangevuld maar in principe heb je opties genoeg. Het kader waarin je eet is echt uniek, al die verzamelobjecten zijn zelfs niet te bekijken op een week tijd. Het enige wat me enigszins stoorde: ze huisvestten toen heel wat Oost-Europese asielzoekers die deels ook in het hotel tewerkgesteld worden. An sich is dat prima, maar hun houding vond ik soms wel heel asociaal: knallende deuren, luide muziek of 20x luid facetimend doorheen de gangen lopen na 23u is echt niet fijn als jij en je kinderen proberen te slapen. Leg hun samen in 1 van de blokken zodat ze mekaar alleen lastigvallen ipv hun en betalende gasten doorheen mekaar.

-Evy V.

Ik heb geen sterren gegeven voor de kamers omdat ik niet ben blijven slapen. Wij hadden met ons kantoor een bedrijfsuitje en wij hebben fluisterbootjes hier gehuurd. Bij binnenkomst keek ik mijn ogen ...
uit, ik hou ervan. Onze feestcommissie was wat verlaat omdat zij bootje pech hadden maar dat werd perfect opgelost door de eigenaresse. Genoten!!!

-Miranda Bakker

Hier kijk je je ogen uit! De inrichting is ronduit uniek met enorm veel voorwerpen uit vroeger tijden, waar je maar kunt kijken! Van oude beschuitblikjes en typmachines tot fietsen aan het plafond. Vr ...
iendelijke bediening. Ik bezocht de Rijper Eilanden voor een korenfestival en heb alleen gebruik gemaakt van het koffiehuis en de zaal. Ook voor kinderen enorm veel te doen: er staan driewielers en skelters en kasten met boeken (enig om weer eens ouderwets in een encyclopedie te bladeren). Het is leuk om te zien die inrichting maar wel héél druk.

-Ingeborg Terpstra

Direct contact opnemen met Hotel De Rijper Eilanden

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg