Hotel De Rijper Eilanden

Hotel De Rijp, Nederland Hotel De Rijper Eilanden

Beschrijving

Het stijlvolle 4 sterren hotel wat werd voltooid in 2011, is voorzien van 155 kamers (35-45m2)allen zeer comfortabel en volkomen aangepast voor gasten met en zonder beperkingen. Het hotel is verder overal drempelloos, dus rolstoelvriendelijk. Binnen is een theater met 220 zitplaatsen, een bar, lobby en verschillende ruimtes voor o.a. vergaderingen, feestjes, workshops, high tea's, trouwerijen, e.d. We zijn flexibel en graag bereid met u een gelegenheid of evenement naar uw wensen te organiseren. We beschikken over verschillende ruimtes met een eigen karakter. Het hotel is ingericht met allerhande curiosa, een mix van design en techniek van de afgelopen 100 jaar. De stijlperiode van Art Nouveaux en Art Deco loopt als een rode draad door de algehele inrichting...Er is mogelijkheid om fietsen te huren, en fluisterbootjes. Een echte aanrader is een boottocht met de aangepaste rondvaartboot. Geschikt voor 14 tot 34 personen. Ons hotel ligt aan de rand van het pittoreske plaatsje De Rijp, dat stamt uit de 17 eeuw. Dit is terug te zien in het prachtige oude centrum; u vindt hier het stadhuis met de Waag, en -typisch voor deze streek- oude gerestaureerde houten huisjes. Het museum 't Houten Huys', is zeer toegankelijk en zeker de moeite waard om een bezoek te brengen om kennis te maken met de rijke historie van deze omgeving. Het nabijgelegen werelderfgoed "De Beemster" en "De Schermer" en aangrenzende Eilandspolder, zijn geweldige wandelgebieden en zeer geschikt voor boottochtjes.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heerlijke bedden in elke gewenste slaap/tv stand te zetten. Schone grote bad- en slaapkamer. Goed ontbijt met vriendelijk personeel in een opmerkelijke verzameling van het "verleden". Hoe meer je herkent hoe ouder je bent!!

-Tim Timmermans

We hebben er alleen wat gedronken Grandioze stek om als techniek liefhebber en curiosa rond te kijken.

-Cor Veerhuis

Je komt binnen in een warm bad. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk. Het is rolstoelgeschikt, met prima zorgbed op dd kamer Ze zijn hondvriendelijk. Het eten is prima We hebben onze volgende vakantie weer geboekt

-Annemie Koolen

Kamer goed en ruim, wel nu al erg warm. Locatie ook wel aardig. Personeel erg vriendelijke maar moeilijk te verstaan, allemaal buitenlands. Ontbijt erg eenvoudig, niet echt lekker. Vleeswaren en alles ...
van de Aldi, eieren koud, worstjes koud, roerei koud en niet gaar.

-Trinetta

Voor een event op bezoek geweest. Was prima locatie met vriendelijk personeel. Overal waar je kijkt staan zaken van lang geleden. Menig verzamelaar smelt bij de aanblik van zo veel. Deze aankleding is uniek.

-Erik Hafner