Hotel De Rijper Eilanden

Toegankelijk 4-Sterren Hotel in De Rijp

Beschrijving

Het stijlvolle 4 sterren hotel wat werd voltooid in 2011, is voorzien van 155 kamers (35-45m2)allen zeer comfortabel en volkomen aangepast voor gasten met en zonder beperkingen. Het hotel is verder overal drempelloos, dus rolstoelvriendelijk. Binnen is een theater met 220 zitplaatsen, een bar, lobby en verschillende ruimtes voor o.a. vergaderingen, feestjes, workshops, high tea's, trouwerijen, e.d. We zijn flexibel en graag bereid met u een gelegenheid of evenement naar uw wensen te organiseren. We beschikken over verschillende ruimtes met een eigen karakter. Het hotel is ingericht met allerhande curiosa, een mix van design en techniek van de afgelopen 100 jaar. De stijlperiode van Art Nouveaux en Art Deco loopt als een rode draad door de algehele inrichting...Er is mogelijkheid om fietsen te huren, en fluisterbootjes. Een echte aanrader is een boottocht met de aangepaste rondvaartboot. Geschikt voor 14 tot 34 personen. Ons hotel ligt aan de rand van het pittoreske plaatsje De Rijp, dat stamt uit de 17 eeuw. Dit is terug te zien in het prachtige oude centrum; u vindt hier het stadhuis met de Waag, en -typisch voor deze streek- oude gerestaureerde houten huisjes. Het museum 't Houten Huys', is zeer toegankelijk en zeker de moeite waard om een bezoek te brengen om kennis te maken met de rijke historie van deze omgeving. Het nabijgelegen werelderfgoed "De Beemster" en "De Schermer" en aangrenzende Eilandspolder, zijn geweldige wandelgebieden en zeer geschikt voor boottochtjes.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Zeer leuk hotel was hier jaren geleden ook al geweest . hebben in de jaren nog meer antiek aangeschaft. zo dat je echt terug in tijd gaat . was hier met oa mijn zoon van 7jaar en moest dus alles uitleggen hoe wij vroeger leefden en alles gebruikte

-Bauke Jorritsma

Aan kleding van het hotel was best prime en de bedden ook. Maar verder niks goed over het hotel te zeggen met name het eten zag er verschikkelijk uit ik ben van de kip bij het buffet ziek geweest zag ...
er niet lekker uit. Mijn collega's hebben het niet eens geprobeerd ik had mn bord wel leeg gegeten en volgende dag zo ziek als een hond. Niet best!!!

-daan mania

Ben je hondeneigenaar en moet je in de buurt van de Rijp ergens zijn? Stop!!!! Je hebt het leukste hondenhotel van Nederland gevonden. Honden meer dan welkom (gratis). Kamers heel basic maar zeer scho ...
on en heel ruim. De entree en eetzaal zijn een waar museum van bijzondere dingen. Dit is niet uit te leggen dat moet je zien!!

-ellen deekens

Een super leuk en zeer speciaal hotel waar je uren kunt genieten van " museum faciliteiten " die je zowat in het hele hotel complex kunt bewonderen.

-Herman Schrauwen

Heel veel oude (leuke) spullen. Heeft wat weg van een museum waar je dan verblijven. Was in de buurt en even naar binnen gelopen.

-Eric Thunder

Direct contact opnemen met Hotel De Rijper Eilanden

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg