De Linde, groepsaccommodatie 't Keampke

Vakantie voor iedereen

Bekijk de website
Groepsaccommodatie De Lutte, Nederland

Beschrijving

’t Keampke ligt in een prachtige omgeving met tal van recreatiemogelijkheden op loopafstand van het toeristische dorpje De Lutte.

Groepsaccommodatie de Linde ligt op een terrein van ruim een hectare. Op het terrein is een kleine dierenweide met kippen en konijnen die gevoerd mogen worden. Ook is er een kleine speeltuin met een heerlijke hangmat en een vogelnest schommel. Het dorpje De Lutte heeft gezellige horeca met ondermeer een ijssalon en een theehuis. Een leuke manier om de omgeving te verkennen is per huifkar. De (aangepaste) huifkar komt je bij de accommodatie halen en brengt je na de rondrit hier ook weer terug.

Accommodatie:
Onze aangepaste accommodatie heeft een goed ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer met in de zithoek, een kachel en tv. De accommodatie heeft een eigen terras dat grenst aan de woonkamer. De Linde is geheel gelijkvoers en heeft 8 slaapkamers met eigen badkamer. Er zijn meerdere hoog-laag bedden en ruime aangepaste sanitaire voorzieningen. Ook zijn hulpmiddelen als draadloos alarmeringssysteem, po-stoel en rolstoel te leen.
Bekijk de website Ruime doorgangen
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heerlijke midweek gehad in de Linde. Prachtige plek en super schone accomodatie. Goede bedden,mooie praktische keuken en sfeervolle aankleding voor herhaling vatbaar. Zonnebloem Soest Soesterberg

-Angelique Boers

Heerlijk verbleven in accomodatie De Eik met de familie. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Door de twee familiekamers (2 personen boxspring + stapelbed) en de 2 seniorenkamers met hoog-laag bed e ...
cht een ideale locatie. Prachtige omgeving. Aanraders: kasteel Bad Bentheim, shoppen in Enschede, wandelen in het Lutterzand. Catering bestellen bij R&R Catering -> Twents Tapasbuffet. Wij bevelen ‘t Keampke van harte aan!

-Marja Doedens

Pracht8ge locatie, waar de kinderen heerlijk konden spelen. Fijn huis, met sauna, die ook gebruikt is. H4t wisselvallige weer kon de pret niet drukken

-Ella Verschoor

We hebben enorm genoten van het verblijf in locatie Buiten bij 't Keampke. Echt een aanrader!!

-Annemarie Holsink

We hebben in de groepsaccomodatie de Eik gezeten. Prachtige woning met ieder een eigen badkamer. We hebben er van genoten. De kinderen konden mooi voetballen, volleyballen etc op het veld ervoor. Alles heel ruim. En een hele mooie omgeving!

-Sytske F