Bouwen aan de leefomgeving van kinderen in een gezinshuis in de Glind

Bouw tijdens jouw werkvakantie aan de leefomgeving van kinderen in een gezinshuis in De Glind

Bekijk de website
Groepsaccommodatie De Glind, Nederland

Beschrijving

Na een succesvol project in de zomer van 2021, ga je in 2022 aan de slag met klussen in het dorp die hard nodig zijn, zoals het aanpakken van het klompenpad en kluswerk bij het zwembad. De andere klussen worden samen met de mensen uit het dorp nog bepaald, zodat iedereen erbij betrokken is en jij bezig gaat met wat écht nodig is. Daarnaast doe je lekker met mee met de activiteiten in het dorp: je helpt mee met een kinderenprogramma, je gaat aan de slag op de Wijde Mantel: een prachtige locatie waar jongeren en kinderen met een meervoudige beperking worden opgevangen. En je zult je handen uit de mouwen steken op de Landouw: een locatie waar groente en fruit wordt geteeld met én voor de jongeren uit het dorp.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik ben er door de projecten meer achter gekomen dat je ertoe doet. Ondanks mijn handicap kan ik toch goed meedraaien in de maatschappij. Ook ben ik positiever geworden en probeer meer te kijken naar wat wel kan dan naar wat niet kan. Ik wil graag het beeld van mensen met een beperking veranderen. Ik wil ze leren dat je er toe doet en dat je meer kan dan je denkt.

-Esther

Het project heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer durf. Tijdens een Onbeperkt project ontdek je dat niets onmogelijk is en dat je zelf kiest hoe ver je ergens in wil gaan. Op dit moment volg ik een intensieve looprevalidatie. Het feit dat ik op project ontdekte dat niets onmogelijk is hielp me om aan deze intensieve revalidatie te beginnen.

-Maaike

Ik doe er vaak nuchter over, maar ik heb wel echt mijn gevoel overwonnen. Ik ben echt blij dat ik mee ben gegaan op project en dat ik niet door mijn handicap thuis ben blijven zitten. Er is heel veel mogelijk, maar je moet het wel zelf willen. En als je het graag wil, dan lukt het ook.

-Sylvan

worldservants.nl/onbeperkt

Bekijk de website