Landal de Sluftervallei - Jongerenreis - Texel - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE KLEINE BUSJESREIS - TEXEL - NEDERLAND - 24-06-2024

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow De Cocksdorp, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Texel is ons grootste Waddeneiland! Wist je dat er op Texel net zoveel schapen als mensen wonen? Je vindt hier gezellige dorpjes, zoals de vakantieplaats Cocksdorp, met vele kroegen en restaurantjes. We nemen een kijkje bij de zeehonden, pakken terrasjes en gaan zwemmen en winkelen!

Landal de Sluftervallei
Onze bungalows liggen midden in de duinen en vlakbij zee en het gezellige plaatsje De Cocksdorp.

Faciliteiten
Er is een overdekt zwembad, bowlingbaan en poolbiljart.

Kamers
We logeren in luxe bungalows met een gezellige huiskamer en open keuken. De 2-persoonsslaapkamers hebben aparte bedden, er is een badkamer met douche en bad en een apart toilet. Ontbijten doen we altijd in de bungalow. Voor de lunch en het diner koken we zelf of we gaan uit eten.


Wat gaan we zeker doen:
Zeehonden spotten: Je kan de Waddeneilanden niet verlaten hebben zonder de zeehonden te hebben bekeken. Daar nemen we dan ook uitgebreid de tijd voor.

Bezoek aan Ecomare: Hier kunnen we de zeehonden zelfs bijna aanraken! We zijn erbij als ze eten krijgen, maken een mooie wandeling door de duinen en leren in het museum van alles over de Waddenzee.

Rondstruinen door de Sluftervallei: Dit is het het bekendste natuurgebied van Texel. Hier groeien alleen maar planten die zout water kunnen verdragen en de Slufter herbergt unieke vogels die in Nederland alleen in het waddengebied voorkomen, zoals de Eider.
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Ik ben voor de eerste keer meegegaan. Het was heel erg leuk en ik ga zeker vaker mee. Ik kan iedereen deze geweldige reis aanraden en er was gelijk een klik met de hele groep."

-Danielle

"Het was een super leuke groep waarmee ik op vakantie was, we hadden het heel gezellig en we hebben heel veel gelachen. De uitstapjes waren allemaal hartstikke leuk. Volgend jaar wil ik weer op vakantie met de Buitenhof."

-Sander

"Ik heb een hele leuke en gezellige week gehad. We hebben super leuke uitstapjes gedaan. Hele gezellige reisgenoten en de leiding was top!"

-Mirthe

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website