Buitengoed Fredeshiem

Een plek waar je je welkom voelt!

Bekijk de website
Groepsaccommodatie De Bult, Nederland

Beschrijving

Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Het voormalig doopsgezind broederschapshuis bestaat o.a. uit een groepshotel met 35 kamers, 7 zalen en Restaurant Vondel. Het hotel is gelijkvloers en volledig rolstoeltoegangelijk. Er is een ruime foyer met receptie en souvernirverkoop. En de keuken? Die is uitstekend. Alle kamers zijn op de begane grond gelegen en zijn voorzien van flatscreen tv en hebben aangepast sanitair en gedeeltelijk hoog/laag bedden. Ook andere hulpmiddelen zoals douchestoelen zijn aanwezig. Op het 14 ha buitengoed staan 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve gastenverblijven. In totaal beschikken wij over overnachtings- en zaalcapaciteit voor 3 - 200 personen.
Bekijk de website

Ervaringen van reisgenoten

Vriendelijke medewerkers. Prachtige, bosrijke locatie. Goed ontbijt en diner. Goede, simpele, gerenoveerde douche en toilet op de kamer. Kamers (in ieder geval die van ons) hebben een update nodig.

-Roel Snitjer

Hal erg ongezellig/ kaal en stijlloos ingericht. Buiten terras gezellig. Drankjes mogen wel iets goedkoper. Mooie plek na wandeling ff tot rust en gezellig te komen.

-Tineke Rudolphie

Fijn terras en vlotte bediening. Goede smaakvolle lunches; een plek waar het goed toeven is.

-Hans Hengel

2 warme chocolade melk en 2 gebakjes genuttigd voor 14,50. Das wel erg veel voor een ingevroren taartje die nog koud is aan de binnenkant.

-H G

Rond de jaarwisseling een weekje in een huisje verbleven. Mooi schoon huisje met alle comfort en prachtige ligging. Gastvrij ontvangen en als we bij de receptie iets gingen vragen hadden ze alle tijd ...
voor je. Heerlijk gegeten van de lik uit de pan die bij ons welkom pakket zat. Een aanrader voor een ontspannen weekje weg

-Jos Popping