Buitengoed Fredeshiem

Een plek waar je je welkom voelt!

Bekijk de website
Groepsaccommodatie De Bult, Nederland

Beschrijving

Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Het voormalig doopsgezind broederschapshuis bestaat o.a. uit een groepshotel met 35 kamers, 7 zalen en Restaurant Vondel. Het hotel is gelijkvloers en volledig rolstoeltoegangelijk. Er is een ruime foyer met receptie en souvernirverkoop. En de keuken? Die is uitstekend. Alle kamers zijn op de begane grond gelegen en zijn voorzien van flatscreen tv en hebben aangepast sanitair en gedeeltelijk hoog/laag bedden. Ook andere hulpmiddelen zoals douchestoelen zijn aanwezig. Op het 14 ha buitengoed staan 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve gastenverblijven. In totaal beschikken wij over overnachtings- en zaalcapaciteit voor 3 - 200 personen.
Bekijk de website

Ervaringen van reisgenoten

Prima basis voor uitstapjes en fietstochtjes. Vriendelijke en behulpzame service. huisjes zijn en verrassing. Tipje, iets met verlichting in de woonkamer. Prettig dat elke kamer een eigen wasbakje heeft.

-N. H.

Mooie locatie, je loopt zo het bos in en de heide op. Fijn dat er eenpersoonskamers zijn. Goed geslapen, het is lekker stil 's nachts. Heerlijk verblijf gehad tijdens repetitieweekend met ons koor

-barbara stoeten

Was een flits bezoek maar mooie omgeving eventueel om te wandelen fietsen en veel arrangement aanbiedingen!! Mooie ontvangst hal en gezellige sfeer in de bar en terrasjes

-Jeanine Amanda Kamermans

Ik kwam er alleen als touriste die heel nodig moest plassen maar mooie stopplaats als je aan het fietsen bent of wandelen en of te overnachten ziet er goed verzorgd uit en netjes vriendelijk personeel!

-Amanda Jeanine Kamermans

De kamer in dependance Stins was op zich prima, maar de gedeelde badkamer werd vanuit de andere kamer afgesloten. Simpel op te lossen, door de sloten on te wisselen.

-Nico de Koning (Bij haast bellen.)