Davos - Frisian Travel

Contact met aanbieder
Hotel Davos, Zwitserland Frisian Travel

Beschrijving

Denkend aan Zwitserland! Is de titel van het populaire televisieprogramma. Gaan we dit ook beleven? Jazeker. Tijdens deze reis nemen we je mee naar het grootste Zwitserse kanton, Graubünden. Onze standplaats is net buiten de bekende Alpenstad Davos, aan het meer van Davos. Omgeven door reusachtige bergen spreekt ze zeer tot de verbeelding.

Davos, bergpassen en treinreizen
De Glacier Express en de Bernina Express zijn de bekendste treinen in Zwitserland. Op de routes kom je indrukwekkende viaducten, diepe kloven, wild schuimende beken en magische meren tegen. De treinen slingeren zich een weg door de bergen over een indrukwekkend traject met talloze bochten, tunnels en viaducten.
Ook de vele haarspeldbochten van de Julierpas en de Flüelapas , die de wegen tot boven de 2.000 meter, brengen zijn spectaculair! Het uitzicht adembenemend! Als afsluiting van deze reis heb je de mogelijkheid de Opera Tancredi te bezoeken in Brengenz, tijdens de Bregenzer Festpiele.

Stijlvol verblijf
Moe van alle indrukken? In het Seebüel Hotel aan het meer van Davos hebben we een comfortabele hotelkamer voor je gereserveerd. Het hotel beschikt over een restaurant en het merendeel van de kamers heeft een balkon. Alle kamers hebben een inloopdouche, enkele kamers zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Reisdata
14 t/m 22 juli 2024

Direct contact opnemen met Frisian Travel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg