B&B Altijd Genieten

Bed & Breakfast Damme, België B&B Altijd Genieten

Beschrijving

B&B Altijd Genieten heeft meegedaan met het vtm programma “met vier in bed”. Foto’s zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina. Als gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet ik jullie hartelijk welkom in mijn kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme. Wat tot 2008 een loods was van mijn overleden echtgenoot heb ik omgebouwd tot 4 stijlvolle, warme ingerichte gastenkamers. De B&B telt voorlopig een vergunning voor max 10 pers. Per kamer zijn 2 bedden meest geschikt voor mensen met een beperking. Aanpassingen zijn subtiel geïntegreerd met een optimaal “thuis” gevoel voor iedereen. Aangezien deze B&B ook aangepast is voor personen met een beperking bied ik zorg op maat. De plaatselijke huisarts, verpleging en kiné kan op afspraak voor u geregeld worden. B&B Altijd Genieten is erkend met het A+ label voor de ganse accommodatie. Ik heet je welkom in onze B&B. In blijde verwachting van uw bezoek.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Het ideale adres als je in de buurt van Brugge of Knokke een paar dagen wil verblijven. Zeer vriendelijke gastvrouw die meedenkt en alles zo aanpast dat je ook als een gehandicapte met meerdere beperk ...
ingen, maar ook als gewone toerist, toch relaxt kunt verblijven, heerlijke tuin en o, het ontbijt: dat is een feestje op zich, verrukkelijk! Aanrader - hoewel ik bang ben dat als ik teveel reclame maak, het nog sneller volzet zal zijn ;-) want wij komen zeker terug en we hebben al voor 2 andere verblijven geboekt!

-Annie Remmerde-Beirens

Zeer vriendelijke en zorgzame gastvrouw. Mooie kamers. Geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Zeer verzorgd en lekker ontbijt.

-Rein Van Vaerenbergh

Vriendelijk, behulpzaam, rustige ligging Een aanrader

-Peter Vergeyle

Een week op deze B&B vertoeft. Hele vriendelijke gastvrouw. Veel fietsmogelijkheden. Heerlijk ontbijt. Zeer behulpzaam. En zeker toegankelijk voor andersvaliede. Top B& B Grtjs Gerd en Marc

-Maes Gerd

Vriendelijke gastvrouw, lekker ontbijt, propere en praktische kamers met aansluitend de bad -wc kamer. Veilige fiets en autostalling. Heel rustige en groene omgeving. Vlakbij een fietsknooppunt.

-Francine Antonissen