B&B Altijd Genieten

Bed & Breakfast Damme, België B&B Altijd Genieten

Beschrijving

B&B Altijd Genieten heeft meegedaan met het vtm programma “met vier in bed”. Foto’s zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina. Als gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet ik jullie hartelijk welkom in mijn kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme. Wat tot 2008 een loods was van mijn overleden echtgenoot heb ik omgebouwd tot 4 stijlvolle, warme ingerichte gastenkamers. De B&B telt voorlopig een vergunning voor max 10 pers. Per kamer zijn 2 bedden meest geschikt voor mensen met een beperking. Aanpassingen zijn subtiel geïntegreerd met een optimaal “thuis” gevoel voor iedereen. Aangezien deze B&B ook aangepast is voor personen met een beperking bied ik zorg op maat. De plaatselijke huisarts, verpleging en kiné kan op afspraak voor u geregeld worden. B&B Altijd Genieten is erkend met het A+ label voor de ganse accommodatie. Ik heet je welkom in onze B&B. In blijde verwachting van uw bezoek.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Vriendelijke ontvangst, mooie schone kamer, goed verzorgt ontbijt. In totaliteit top.

-Sjef van der Touw

Heel vriendelijke en hulpvaardige gastvrouw, ruime kamer, verzorgd ontbijt, mooie tuin, praktische en goed uitgeruste keuken, een aanrader!

-marjan vangramberen

Alles wat een B&B moet hebben. Dank voor het fijne verblijf! Simon, Lieze, Juul en Cozet

-Simon

Perfect alles aardige gastvrouw super ontbijt verse broodjes heerlijke kazen vers fruit thee koffie vers sap grote kamer en badkamer

-Fred Hovestad

Heerlijk rustig en een top gastvrouw

-Peter Nijssen