B&B Altijd Genieten

Contact met aanbieder
Bed & Breakfast Damme, België B&B Altijd Genieten

Beschrijving

B&B Altijd Genieten heeft meegedaan met het VTM programma “met vier in bed”. Foto’s zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina.

Als gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet ik jullie hartelijk welkom in mijn kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme. Wat tot 2008 een loods was van mijn overleden echtgenoot heb ik omgebouwd tot 4 stijlvolle, warme ingerichte gastenkamers. De B&B telt een vergunning voor max 12 pers. Per kamer zijn 2 bedden meest geschikt voor mensen met een beperking. Aanpassingen zijn subtiel geïntegreerd met een optimaal “thuis” gevoel voor iedereen. Aangezien deze B&B ook aangepast is voor personen met een beperking kan je zorg op maat regelen.

Ik stuur adressen door van thuisverpleegkundigen. De plaatselijke huisarts, verpleging en kiné kan op afspraak door u geregeld worden. B&B Altijd Genieten is erkend met het A+ label voor de ganse accommodatie. Ik heet je welkom in onze B&B. In blijde verwachting van uw bezoek.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Hele fijne B&B met een zeer gastvrije ontvangst. Ontbijt was super. Broodjes, Yoghurt, vers fruit, kazen....gewoon geweldig. De kamer was schoon en voorzien van schone handdoeken, toiletartikelen en h ...
ele fijne bedden. Alleen de sfeer op de badkamer was minder. Het was een hele grote badkamer met voorzieningen voor mensen met beperking. Geen douchegordijn/wand, hoge toilet.

-Danielle Wijsen

De kamer was gewoon perfect. Schoon, netjes, comfortabel, heerlijke matrassen en kwalitatief beddengoed... En dan spreek ik nog niet over de sfeer van de hele B&B... De gastvrouw staat altijd voor j ...
e klaar, een druk op de bel en ze helpt je overal bij! Het is overduidelijk dat ze dit allemaal met hart en ziel doet... Het ontbijt was geweldig, veel fruit, granen, yoghurt, vele soorten kazen ,vlees, vers eitje naar keuze, broodjes, brood, confituur, hazelnotenpasta, koffie, appel & sinaasappelsap, water enzoverder.... Het ontbijt kon zelfs de koning bekoren. De rust & energie die je hier krijgt in deze rustige omgeving is enorm... Kortom, een aanrader voor iedereen! Wat betreft B&B: passie, kwaliteit, liefde, ervaring, rust, gastvriendelijkheid... De gastvrouw hier heeft bewezen dat alles een overtreffende trap is. Dank je wel , het waren zalige dagen, vol geniet momentjes en lekker vertragen...

-Sandra S

Hoteleigenaar Kathleen verwelkomde ons met haar warme glimlach. Ze gaf informatie over de activiteiten die we kunnen gaan doen in het hotel en de omgeving. Lekker ontbijt en leuke sfeer. Het was een erg leuke vakantie.Bedankt.

-Mehmet Emin C.

Zeer ontevreden! Accommodatie gaf aan "hondvriendelijk" te zijn maar als ik voorhand nog een berichtje stuur om te melden dat er 2 heel flinke honden zouden meekomen die zelfs op de cover staan van ee ...
n magazine en ook beiden gehoorzaamheidstraining hebben op hoog niveau krijg ik een bot en brut bericht terug met de melding dat ze mij verzoeken te annuleren daar 2 honden op 1 kamer te veel zouden zijn. Hou wel in gedachte dat ik expres een vierpersoonskamer geboekt heb met balkon zodat de honden ruimte zouden hebben en het hier slechts gaat om 1 nacht! Nog NOOIT ben ik zo geweigerd geweest omwille van mijn honden die trouwens ECHT zeer flink zijn anders zou ik ze ook niet meenemen! Ikzelf heb een shop in het maken van halsbanden en leibanden voor honden en zij zijn dan ook het uithangbord van mijn zaak, ik had dat weekend 2 events in Brugge en wou daarom graag overnachten in de buurt maar als men op dergelijke manier omgaat met mensen die 2 honden hebben, amai! nog NOOIT meegemaakt, ZEER ontevreden!!!!!

-Sharon , Shadow en Lumi

Het ideale adres als je in de buurt van Brugge of Knokke een paar dagen wil verblijven. Zeer vriendelijke gastvrouw die meedenkt en alles zo aanpast dat je ook als een gehandicapte met meerdere beperk ...
ingen, maar ook als gewone toerist, toch relaxt kunt verblijven, heerlijke tuin en o, het ontbijt: dat is een feestje op zich, verrukkelijk! Aanrader - hoewel ik bang ben dat als ik teveel reclame maak, het nog sneller volzet zal zijn ;-) want wij komen zeker terug en we hebben al voor 2 andere verblijven geboekt!

-Annie Remmerde-Beirens

Direct contact opnemen met B&B Altijd Genieten

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg