Rondreis - Zuid-Afrika - MundoRado Reizen

15-DAAGSE RONDREIS - KAAPSTAD - ZUID-AFRIKA - 30-09-2023

Bekijk de website
Hotel Cape Town, Zuid-Afrika Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Zuid-Afrika is een land van uitersten: Hier beleven we het echte Afrika, maar ook zijn er veel herinneringen terug te vinden van het Britse en Nederlandse koloniale verleden.

We beginnen deze reis in Kaapstad, een swingende wereldstad aan de voet van de beroemde Tafelberg. Met een binnenlandse vlucht vliegen we vervolgens door naar het noorden en bezoeken we het Kruger wildpark. Hier verblijven we maar liefst zeven nachten! Ook de donkere bladzijden van de Zuid-Afrikaanse apartheid komen tijdens deze reis aan bod. Een land wordt immers niet ervaren zonder de geschiedenis ervan te kennen. Alle onderdelen van deze bijzondere rondreis zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Al vele (mindervalide) reizigers vóór u bezochten deze bestemming en sloten Zuid-Afrika voor altijd in hun hart.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Heel erg genoten veel gezien alles was strak geregeld en prima verzorgd."

-Ruud

"We hebben een fascinerende reis meegemaakt naar Zuid Afrika , met hele fijne mede reizigers die begrip hadden voor elkaars beperkingen. De reis was goed georganiseerd en de begeleiding was perfect. "

-Jan

-

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website