Snowview Lodge

Ruimte voor elkaar in een prachtige omgeving!

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Büllingen, België

Beschrijving

Aangepaste groepsaccommodatie in de Ardennen (20 personen), met 9 slaapkamers en 5 badkamers. Een royale woonruimte met open keuken, wifi, open haard, vloerverwarming, tuin met groot terras op het zuiden, alles gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Hooglaagbedden en verzorging leverbaar.

Ruimte en comfort: Deze locatie voor 14/22/28 personen heeft een woonkamer van 100 m2 met open haard, vloerverwarming en moderne ruime keuken, 5/9/12 ruime slaapkamers, tuin op het zuiden met zeer groot terras, veel privacy en weids uitzicht op Our-vallei en Schnee-Eifel. Een extra vergader-/cursus-/atelierruimte van 85 m2 is indien gewenst bij te boeken.

Rolstoelvriendelijk: Alle vertrekken zijn op de begane grond, brede deuren, geen drempels, aangepast toilet en douche. Uw auto komt tot aan de deur. Tilliften en hooglaag-bedden zijn beschikbaar via het plaatselijke Rode Kruis.

Prachtige omgeving: Medendorf ligt in het Natuurpark Hoge Venen, dus schitterende natuur, schone lucht en weldadige rust gegarandeerd. Geen drukke wegen, u loopt zo de bossen en velden in!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Echt een hele geweldige vakantie gehad! Met 14 man, groot en klein heel veel lol beleefd en herinneringen gemaakt! Een mooi huis met lekker veel ruimte. Ook de buitenruimte is heel fijn! De vuurplaats ...
hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Het was wel fijn dat we onze auto's hadden omdat winkels en bezienswaardigheden niet echt dichtbij zijn. De ochtendwandeling was favoriet! Dat was fijn wakker worden! Kortom voor herhaling vatbaar!!

-Danny Meulmeester

B&B: 3 kamer(tj)es met 2 persoonsbed - nachttafeltjes - zetel - kleerkast gemeenschappelijke living met houtstoof - eettafel - knusse zithoek - koelkast Naast B&B mogelijkheid om met grotere groepen ( ...
ook mensen met een beperking) te verblijven. Veel wandelmogelijkheden - vertrek aan B&B - veel informatie is beschikbaar Er is WiFi tot in de kamer maar dat mocht voor mij net iets meer zijn. Signaal was nogal zwak. Zeer vriendelijke en nederlands sprekende eigenaar. 's Morgens bescheiden maar lekker ontbijt. Mogelijkheid voor lunchpakket Prijs: ook bescheiden :)

-Peter Mondelaers

Perfecte uitvalsbasis om te wandelen.Vriendelijke host, lekker ontbijt en heel betaalbaar. We konden het niet beter treffen.

-Simon Verschelde

Mooie omgeving. Goed B&B voor een leuke prijs. Schone kamer en een goed maar niet uitgebreid ontbijt in de ochtend.

-Coen

We staan hier op de camping met een mooi uitzicht. Het is hier rustig.

-Milja