Landal Port Greve - Brouwershaven - Nederland - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE KLEINE BUSJESREIS - JONGERENVAKANTIE - BROUWERSHAVEN - NEDERLAND - 03-07-2023

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Brouwershaven, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Brouwershaven is een populaire badplaats op het eiland Schouwen-Duivenland. Vooral in de zomer is het hier in Zeeland enorm gezellig. De jachthaven en het historische stadje trekken jaarlijks veel toeristen. We genieten deze vakantie van de mooie omgeving, de vele leuke winkeltjes en terrasjes. Naast de gezellige dorpjes in de omgeving is Brouwershaven een perfecte uitvalsbasis voor het maken van vele uitstapjes. Heb je wel eens van Neeltje Jans gehoord of van de zeehondenopvang A Seal?

Natuurlijk mag een dagje strand ook niet ontbreken op deze bestemming met de meeste zonuren van Nederland. We hebben de keuze uit vele mooie zandstranden. Zeeland is een geweldige vakantiebestemming!

Landal Port Greve ligt aan het Grevelingenmeer waar je aan het strand kunt genieten van het water en van de zon.

Faciliteiten
Op het park zelf is genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende sport en spelactiviteiten die we kunnen ondernemen. Er is een midgetgolfbaan, airhockey tafel, een pooltafel en nog veel meer! En als we geen zin hebben om te koken kunnen we altijd een hapje gaan eten in een van de restaurants of een patatje halen bij de snackbar!

Bungalow
De bungalows hebben een gezellige eet- en zithoek met tv, dvd-speler, open keuken en een terras. We ontbijten ‘thuis’, lunchen en dineren doen we elders of we koken zelf.

Verder beschikken de bungalows over vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Op de begane grond bevinden zich twee badkamers met toilet. Een badkamer is uitgerust met een douche en sauna. De andere badkamer heeft een bad.

Locatie
We kunnen varen en leuke steden bezoeken zoals Burgh-Haamstede, Zierikzee en Ouddorp.

Wat gaan we zeker doen:
Zon, zee en strand! Zeeland heeft de mooiste stranden en de meeste zonuren van Nederland. Daar moeten we natuurlijk gebruik van maken! We pakken onze handdoek, spreiden deze uit in het zand en nemen de tijd om bij te bruinen. Iedereen zal vragen of jij in Spanje bent geweest als je thuis komt!

Bezoek aan Zierikzee: We brengen een bezoek aan het mooie vestingstadje Zierikzee. Dit stadje behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentsteden en dat merk je meteen. We dwalen door de smalle straatjes en bewonderen al het moois. Het barst er ook van de leuke winkeltjes. Je vakantiesouvenir scoren gaat hier zeker lukken!

Varen op het Grevelingenmeer: Bij zon, zee en strand hoort natuurlijk ook varen! We maken een mooie tocht over het Grevelingenmeer. Wist je dat er ook zeehonden wonen hier? Als je goed kijkt zie je ze misschien wel zitten!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Het was een erg leuke vakantie, leuke/lieve mensen, goed eten en leuke activiteiten.

-Aukelien

Ik heb super genoten en nieuwe vrienden gemaakt ! De meesters en de juffen waren heel lief !

-Ciara

-

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website