Lincornshire - Frisian Travel

Contact met aanbieder
Hotel Broughton, Verenigd Koninkrijk Frisian Travel

Beschrijving

Lincolnshire een graafschap direct aan de oostkust van Engeland met een prachtig heuvelachtig binnenland. Het graafschap is vrij onbekend maar heeft veel te bieden! Uiteraard de stad Lincoln maar ook de landhuizen, met hun karakteristieke tuinen.

Na een ferryovertocht van Europoort naar Hull reis je door naar het graafschap Lincolshire.
Lincolshire biedt talloze beschermde landhuizen en kastelen, prachtige middeleeuwse steden en niet te vergeten de kust en countryside. Deze landhuizen gaan we zeker bezoeken oa. Brodsworth Hall en Doddington Hall. Deze landhuizen en het bijbehorende landschapsparken zijn een lust voor het oog. Natuurlijk ga je ook naar de stad Lincoln, de historische stad die beroemd is door zijn middeleeuwse kathedraal.

Comfortabel overnachtingen
Tijdens deze reis verblijf je in hotel Forest Pines Spa & Golf Resort. Dit hotel heeft een bar, gratis wifi en ligt net buiten Brigg. De kamers zijn voorzien van televisie, gratis wifi, thee- en koffiezetmogelijkheden en een ruime badkamer. De aangepaste kamers zijn ruim opgezet en de badkamer heeft een drempelvrije douche met zitje, verlaagde wastafel en beugels.

Reisdata
28 april t/m 3 mei 2024
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met Frisian Travel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg