Zijn & Zorg Uit de Wind

Ontspannen in de luwte in het authentieke Broek in Waterland

Vakantiewoning - Appartement Broek in Waterland, Nederland Zijn & Zorg Uit de Wind

Beschrijving

Zijn & Zorg Uit de Wind biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op weiland en vaart in het bijzondere en authentieke Broek in Waterland.

De ruimte bestaat uit een zit- en slaapgedeelte met een volledig ingerichte keuken en ruime badkamer en 2 privé terrassen. Dit appartement is volledig aangepast voor mindervaliden met de mogelijkheid om zorg te krijgen. Voor iedereen met en zonder beperking een mooie plek uit de wind. Als u voor een kortdurend verblijf met een andere reden dan vakantie, met aanpassingen en/of zorg een onderkomen zoekt, dan leent de ruimte zich hier ook voor. De opzet van Uit de Wind is ruim, er zijn geen drempels of treden. Alle vertrekken zijn er op ingericht dat u makkelijk met uw rolstoel of rollator kunt manoeuvreren. Wij onderhouden contacten met verschillende leveranciers van hulpmiddelen, waardoor u vrijwel altijd de producten kunt krijgen waaraan u gewend bent bij de verzorging thuis.

De Zorg die u in Uit de Wind krijgt kunt u in overleg met uw thuiszorgleverancier vergoed krijgen omdat u de zorg deze dagen thuis niet ontvangt. Ook uit uw PGB kunnen de zorgkosten worden voldaan. Hulphonden zijn uiteraard van harte welkom. Roken binnen is niet toegestaan, hiervoor is op het terras een overdekt zitje gecreëerd. Het appartement is op alle fronten voorzien van de middelen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Denk aan: de afwezigheid van drempels, de extra brede deuren, een ruime badkamer met beugels, de mogelijkheid tot een bed in de woonkamer, gebruik van een tillift, een verstelbaar keukenblad, hoog/laag bedden, aangepast keukengerei. Het uitzicht en de twee privéterrassen maken uw verblijf compleet.

Heeft u verzoeken? Ziet u belemmeringen? Dan denken wij graag mee om het voor u zo goed mogelijk en op maat te regelen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heerlijk geslapen, fijne zorg, mooi schilderachtig dorp en een prachtige omgeving

-Jo Linsen

Dankjewel voor de geweldige vakantie en daarnaast voor de fijne zorg die we hebben gekregen. Ga zo door en laat andere ook genieten van Broek in Waterland!

-Thomas Naber

een prachtig plekje met goede ontvangst en vriendelijke mensen.

-Ria Streng

Luxe aangepast b&b

-Ariaan Meijer

Mijn partner en ik genoten van de pauze in het idyllische dorpje Broek in Waterland. De vriendelijke ontvangst, inclusief ophaalservice door Rik, en de gastvrijheid kenmerkten ons verblijf in de kerst ...
tijd in het functionele en comfortabel ingerichte vakantieappartement Zijn & Zorg Uit de Wind. Aan de voorzijde van het appartement is er een zithoek op het platteland. Het interieur bestaat uit een woon- en eetkamer, een slaapkamer met uitgang naar de loopbruggen en een badkamer. In de entree, naast een eettafel met stoelen, bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van het benodigde kookgerei; een magnetron met geïntegreerde oven en een koffiezetapparaat voor pads en een in hoogte verstelbaar werkblad. Diverse potten, pannen en borden en bestek zijn aanwezig evenals enkele kruiden en oliën. Het gezellige woongedeelte bestaat uit een uitklapbare bank, een elektrisch verstelbare fauteuil, een tafel en diverse opbergmogelijkheden. Gratis wifi, Netflix op de flatscreen, ronden een veelbewogen dag af. De badkamer is voorzien van diverse handdoeken, föhn en huisslippers. De kracht van de douchekop was een beetje te zwak voor onze omstandigheden. In de slaapkamer zorgen ergonomische en elektrisch verstelbare bedden voor een goede nachtrust. Er is een kleine garderobe om kleding op te hangen. Over het algemeen waren we zeer tevreden met ons verblijf in het kleine, maar slim ruime appartement. Hier wordt een hoog niveau van comfort geboden, omringd door de nostalgische flair van de mooie woonwijk. Vredeszoekers krijgen waar voor hun geld. Door de ligging op de begane grond en functionaliteit van het interieur is dit appartement bijzonder geschikt voor oudere gasten of mensen met een handicap. We kunnen het appartement van harte aanbevelen en bedankt voor het aangename verblijf.

-Susanne Witzel