Stichting Drempelloos op Vakantie

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Borne, Nederland

Beschrijving

Bij ons vindt u een ruime, aangepaste vakantiewoning met plek voor 5 personen. Alles wat u nodig heeft om uw eigen vakantie vorm te geven, is in de buurt. Van winkels tot natuur op rolstoelrijafstand. In Borne geeft u een heel eigen invulling aan vakanties voor mensen met een beperking. Allereerst omdat u hier alle faciliteiten treft voor een ontspannen tijd. Van tillift tot in hoogte verstelbaar aanrecht. Daarnaast omdat u hiervandaan makkelijk leuke tochtjes onderneemt. Van een bezoekje aan het centrum (op rolstoelafstand) tot een treinreis vanaf het nabije NS-station. Een van de vele ideale vakantiefaciliteiten die u bij Drempelloos op Vakantie vindt? Een rolstoelvriendelijke tuin met dito terrassen. Hebt u bij uw vakantieplannen zorg nodig? Naast de aangepaste vakantiewoning staat een zorgvilla, waar u de nodige zorg inkoopt. Bent u afhankelijk van medicijnen? De apotheek vindt u om de hoek.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

“We hebben genoten van de mooie woning en ook van de omgeving. We zullen zeker reclame maken en wij komen in ieder geval terug.”

-Frank en Inez uit Zaandam

“Goede ruime aangepaste woning. Groot dorp met veel winkels. De omgeving is het ontdekken waard. Oude stad/dorpkern voor rolstoel erg hobbelig. Hopelijk komen we nog terug.”


-Paul en Hannie uit Harmelen

“Woning was voor ons prima, zeer geschikt voor gezin met 2 tienermeiden waarvan 1 rolstoelafhankelijk. Het extra bed op de overloop zorgde ervoor dat ook oma nog 2 nachten kon logeren. Op de slaapkamer misten we een kussensloop en wat extra schalen/slabak zou prettig zijn. Verder niets dan lof.”

-Familie van Diggelen uit Spijkenisse