Hotel Eifelbräu - Eifel - Bitburg - Duitsland - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE MUZIEKREIS - BITBURG - DUITSLAND - 03-07-2023

Beschrijving

Eifel Muziekvakantie
Liefhebbers van schlagermuziek geniet van drie muziekavonden! We kunnen heerlijk meezingen en swingen met de artiesten! Ons hotel ligt in de Duitse Eifel en we maken mooie uitstapjes in de omgeving, zoals naar de oude stad Trier. De Eifel is heel veelzijdig, we zien mooie stadjes, kastelen, vulkaanmeren en prachtige natuur. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje in een van de vele cafeetjes. Een heerlijke ontspannen vakantie in een schitterende streek en met veel muziek. Neem je dansschoenen mee en ga met ons op reis!


Hotel Eifelbräu
Faciliteiten
Het hotel heeft een restaurant. Hier ontbijten we in de ochtend en genieten we van een heerlijk diner in de avond. De kamers zijn bereikbaar met de lift en er is gratis wifi aanwezig.

Kamers
De moderne kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden en hebben een eigen badkamer met douche en wc. Er is ook een televisie en een telefoon aanwezig op de kamer.

Locatie
Ons hotel bevindt zich in het plaatsje Bitburg, in het berggebied Zuideifel. Vanuit onze standplaats kunnen we leuke uitstapjes in de omgeving maken.


Wat gaan we zeker doen?
- Bezoek aan de Bitburg Brouwerij: De Bitburger Brouwerij is in Bitburg en wij gaan er naar toe. We leren tijdens de rondleiding alles over het brouwproces en mogen na afloop een lekker biertje proeven!

- Stadswandeling Trier: We gaan Trier ontdekken! We wandelen langs rustige straten en pleinen, langs mooie gebouwen en monumenten en natuurlijk kunnen we de vele gezellige terrasjes niet missen!

- De grens over naar Luxemburg: Vanaf het hotel is het niet ver rijden naar Luxemburg. We gaan onderweg genieten van de natuur!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website