Kontiki Reizen | Sinterklaas en dierentuinen

Kleinschalige groepsreis

Vakantiewoning - Villa Biddinghuizen, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

Tijdens deze reis gaan we verschillende dierentuinen bezoeken, in de winter zijn de dieren actiever en kun je vaak ook de stallen bezoeken. Ben jij ook zo benieuwd hoe de dieren wonen in de binnen verblijven? Als er genoeg mensen zijn die het leuk vinden kunnen we ook naar de Bataviawerf om te kijken hoe het allemaal werkt op zo'n oud VOC Schip en daarna natuurlijk naar Bataviastad.

Waar logeren we?
We logeren op het Europarcs Resort Zuiderzee in een prachtige luxe Ecovilla. Het huis heeft één slaapkamer en een badkamer beneden en 4 slaapkamers met een badkamer boven. Verder beschikt de villa over een ruime woonkamer en een fijne grote tuin.
Het park ligt direct aan het Veluwemeer en op korte afstand van Harderwijk en Elburg. Op het park kun je zwemmen, varen en nog veel meer. Ook is er een zwembad met glijbanen, midgetgolf en een bowlingbaan.

Wat gaan we doen?
We gaan verschillende dierentuinen bezoeken deze week, je kunt denken aan:

Almere Jungle
Orchideeën Hoeve
Apenheul
Dierenpark Amersfoort

In deze week valt ook 5 december en dat kennen we van.......? Natuurlijk Sinterklaas!! Het Sinterklaasfeest gaan we met elkaar vieren. Iedereen koopt voor een ander een cadeautje en die gaan we tijdens het grote Sinterklaasspel aan elkaar uitdelen. Het zou leuk zijn als er ook een gedicht en surprise bij het cadeautje zit. Doe je mee? Wij zorgen voor lekkers en warme chocolademelk.

Reisdata: 2 t/m 9 december 2022
Reisprijs: € 1.199,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Sinterklaas kapoentje.......