Kontiki Reizen | Dolfijnen en de Zuiderzee

Kleinschalige groepsreis

Vakantiewoning - Villa Biddinghuizen, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

Ken je Flevoland al? Flevoland wordt ook wel 'Het nieuwe land' genoemd en dat komt natuurlijk omdat het een polder is die is drooggelegd in de voormalige Zuiderzee. In Flevoland is veel te beleven op het gebied van natuur, cultuur en toeristische attracties. In Flevoland hoef je je niet te vervelen! Je kunt tijdens deze heerlijke begeleide vakantie bijvoorbeeld naar Harderwijk, Elburg of Lelystad. Ook Walibi ligt in Flevoland, heel dicht bij ons park.

Waar logeren we?
We logeren op het Europarcs Resort Zuiderzee in een prachtige luxe Bosvilla. Het huis heeft één slaapkamer en een badkamer beneden en 4 slaapkamers met een badkamer boven. Verder beschikt de villa over een ruime woonkamer en een fijne grote tuin.
Het park ligt direct aan het Veluwemeer en op korte afstand van Harderwijk en Elburg. Op het park kun je zwemmen, varen en nog veel meer. Ook is er een zwembad met glijbanen, midgetgolf en een bowlingbaan.

Wat gaan we doen?
Als je zo dicht bij Harderwijk bent mòet je naar het Dolfinarium.....dat gaan we dan ook doen. Verder gaan we natuurlijk lekker zwemmen, winkelen in Harderwijk, we lopen met onze blote voeten het blote voeten pad, we gaan een visje eten in het historische plaatsje Elburg en als klap op de vuurpijl proberen we een ritje te maken met een echte stoomtrein!

Wil je graag naar Walibi? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Reisdata: 16 t/m 23 juni 2022
Reisprijs: € 1.199,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Jippie, naar het Dolfinarium!