Hoeve Genemeer

Er tussenuit zonder beperkingen

Groepsaccommodatie Beverlo, België Hoeve Genemeer

Beschrijving

Midden in het prachtige Limburgse landschap, in Beringen ligt Hoeve Genemeer. Deze vakantielogie is omgeven door talrijke wandel- en fietspaden, op wandelafstand van de avonturenberg, het duikcentrum, de klimmuur, het zwembad en het shoppingcenter.

Hoeve Genemeer is een vakantielogies voor mensen met een beperking maar ook waar valide mensen zich kunnen thuis voelen. In de aangepaste woning is iedereen welkom, mensen met beperking, sportverenigingen, jeugdbewegingen, families, gezinnen. Dit kan zowel in kleine als grote groep tot 28 personen
Rust, stilte en lekker slapen zijn onze troeven.

Indien gewenst, kan je de dag starten met een heerlijk ontbijt. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Voor de kinderen hebben we een speeltuintje, een mini blote-voetenpad en een kleine kinderboerderij.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Mooie locatie Alles is voorzien!

-Paul Van Dyck

Verzorgd, ruim, praktisch ingericht en een hele fijne omgeving. We gaan zeker nog eens terug.

-Sofie Vigoureux

De warme ontvangst met heerlijk zelfgemaakte Limburgse vlaai zette meteen de toon. Een zeer goed uitgeruste accommodatie in een heel gezellige omgeving. De kinderen hadden de tijd van hun leven in de ...
tuin. De eigenaars zijn ook zeer vriendelijk en flexibel. En we werden op zondagochtend verrast met een lekker uitgebreid ontbijt. voor gezinnen zonder mindervalide personen bevelen we dit vakantiehuis aan.

-Vanessa Morganti

Gewoon top Mooie stop voor de natural genieters

-rudi

Gezellige plaats met lekkere hapjes en drankjes.

-josse dexters