Hoeve Genemeer

Er tussenuit zonder beperkingen

Contact met aanbieder
Groepsaccommodatie Beverlo, België VZW VZW Hoeve Genemeer

Beschrijving

Midden in het prachtige Limburgse landschap, in Beringen ligt Hoeve Genemeer. Deze vakantielogie is omgeven door talrijke wandel- en fietspaden, op wandelafstand van de avonturenberg, het duikcentrum, de klimmuur, het zwembad en het shoppingcenter.

Hoeve Genemeer is een vakantielogies voor mensen met een beperking maar ook waar valide mensen zich kunnen thuis voelen. In de aangepaste woning is iedereen welkom, mensen met beperking, sportverenigingen, jeugdbewegingen, families, gezinnen. Dit kan zowel in kleine als grote groep tot 28 personen
Rust, stilte en lekker slapen zijn onze troeven.

Indien gewenst, kan je de dag starten met een heerlijk ontbijt. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Voor de kinderen hebben we een speeltuintje, een mini blote-voetenpad en een kleine kinderboerderij.
Contact met aanbieder Bekijk de website Ruime doorgangen
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De gedichtjes waren mooi en leuk. De tuin was heel leuk ik voelde me derest thuis . Wat ik wel spijtig vind dat we de geiten geen eten hebben kunnen geven. En ook dat de trampoline te klein was en ook dat het geen net heeft. Maar het was heel leuk.

-Tom Leenaerts

Prachtig verblijf gehad hier, met een groep van 18 vrienden, na een bezoek aan TODI/Be-Mine. De eigenaar is ontzettend behulpzaam, staat altijd klaar en het ontbijt was eveneens top! Alle punten van ons!

-charlotte vermoesen

Bedankt voor het zeer aangename verblijf in de hoeve! Kamers met eigen badkamer, grote living en keuken waren allemaal top, alsook het ontbijt en zeer vriendelijke eigenaar. Aanrader voor grote groepen!

-Eline Sc

Top huisje! Zeer nette geggriefde keuken en ruime kamers met elk een douche, wc en terras. Super voor de kids met veel spel mogelijkheden. Ideaal voor te wandelen in de natuur. Het gezelschap maakte het helemaal af 😉

-joren van der auwera

Super organisatie, een fietstocht gemaakt met een minder(niet)-valide persoon en de rolstoelfiets gehuurd. Super goede fietstocht... Super goede service... En gewoon super mensen.

-Bratz Poepie

Direct contact opnemen met VZW VZW Hoeve Genemeer

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg