De Putse Hoeve - Bergeijk - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE GROTE BUSREIS - BERGEIJK - NEDERLAND - 07-07-2023

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Bergeijk, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Zelf broodjes bakken, dansen en muziek beluisteren in het orgelmuseum, maar ook
genieten van de bossen rondom onze groepsaccommodatie; dát maakt Bergeijk al jaren tot een topbestemming! Gelegen in de Brabantse Kempen ligt de plaats Bergeijk verscholen tussen het groen en de boerderijen.

De Putse Hoeve
Deze mooie hoeve was vroeger een boerderij. Het ligt aan de rand van het bos op circa 3 kilometer van Bergeijk.

Faciliteiten
We hebben de hoeve tijdens deze vakantie helemaal voor onszelf! Alle maaltijden worden verzorgd door het vriendelijke personeel. Als we overdag een uitstapje maken, dan krijgen we een lunchpakket mee. De Putse Hoeve heeft een gezellige recreatiezaal met zithoek en bar. Hier maken we het natuurlijk gezellig met elkaar met wat muziek. De eetzaal is ruim met een gezellige open haard. Buiten is een tuin waar ezels en kippen lopen.

Kamers
De slaapkamers van de Putse Hoeve waar wij verblijven zijn uitgerust met hooglaagbedden en hebben een eigen badkamer. Er is een lift.

Locatie
In de Brabantse Kempen ligt de plaats Bergeijk verscholen tussen het groen en de oude boerderijen. Limburg, België en Duitsland liggen om de hoek.

Wat gaan we zeker doen:
Bezoek orgelmuseum: Deze vakantie brengen we een bezoek aan het orgelmuseum. Dit gezellige museum is ingericht met de mooiste orgels en beleven we een dag die we niet snel zullen vergeten!

Bezoek Eindhoven: Deze grote stad ligt om de hoek. In het gezellige centrum zijn tientallen uitnodigende terrassen.

Genieten van dierenpark BestZoo: Sta oog in oog met bijzondere, maar soms ook vreemde diersoorten die we in dit park tegenkomen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Ik vond de vakantie erg leuk. Gezellige uitstapjes gemaakt en het avondprogramma in het hotel was ook leuk. Het was ook fijn dat je zowel met het ontbijt als het avondeten een keuzebuffet had en zelf mocht opscheppen. Het was goed dat ik met de rolstoel geduwd werd tijdens uitstapjes. Nu was ik niet zo moe als vorig jaar met de vakantie."

-Chrisma

"Heel gezellig en leuk. Leuke mensen om kennis mee te maken in een leuk huis. Volgend jaar wil ik weer op vakantie zonder mijn groepsgenoten of familie!!"

-Corry

"De vakantie was helemaal af. Begeleiding lief en aardig. Ik heb leuke dingen gedaan. Het eten was ook lekker. Volgend jaar weer!"

-Piet

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website