Vakantiewoning De Zilte Wind - Ameland - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE KLEINE BUSJESREIS - BALLUM - NEDERLAND - 25-05-2024

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Ballum, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

We proberen te varen tot heel dichtbij de zonnebadende zeehondjes op het wad! Ballum, centraal gelegen op het eiland, is het kleinste dorp van Ameland. We bezichtigen mooie oude panden en er hangt een echte dorpse sfeer. We kunnen alle kanten op om leuke uitstapjes te maken.

Vakantiewoning De Zilte Wind
We verblijven in twee bungalows op een oud boerenerf. De bungalows worden met elkaar verbonden via een dubbele deur, eigenlijk verblijven we dus in één groot vakantiehuis.

Faciliteiten
Ontbijten doen we in onze bungalows. Voor de lunch en het diner kunnen we uit eten gaan, maar we kunnen natuurlijk ook zelf koken. De bungalows zijn extra geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Wat gaan we zeker doen:
- Robbentocht: We maken een stop bij de schelpenbank waar we uitstappen. Daarna varen we naar de zeehonden. Op de terugreis mogen we met de kapitein op de foto. Er liggen in de stuurhut kapiteinspetten klaar voor de prachtige foto!

- Lekker uitwaaien op het strand en in de duinen: Ameland leent zich bij uitstek voor het lekker uitwaaien op het strand maar ook in het prachtige duingebied.

- Genieten van de rustige omgeving!

- Dag (deel) rust: Op deze reis wisselen we activiteiten af met een dag(deel) rust.
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Beste Buitenhof, Ik ben al vaak met jullie mee geweest. Ik heb een heel hoop leuke herinneringen aan mijn vakanties met jullie. Dit was de tweede keer Ameland. Ik moest zo lachen om de begeleiding. Ik vond het fijn dat ik mocht kiezen. Na het eten ging ik douchen en de rest van de avond in mijn pyjama lekker TV kijken. Ik heb echt zeehonden gezien van heel dicht bij dat vond ik super leuk! Ik wil nog vaak op vakantie met Buitenhof. Ik geef ook deze vakantie weer een Tien!!!

-Tonnie

Was erg leuk, leuke begeleiding en medereizigers, uitstapjes waren leuk, het eten was goed, paar keer uit eten geweest bij eet cafe de boerderij in ballum

-Kees

Het was leuk en gezellig. En twee oude bekenden gezien. En we hebben veel gelachen. Samen strandwandeling gemaakt en we gingen gewoon in de zee lopen.

-Ineke

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website