Kontiki Reizen | Heerlijk Ameland

Kleinschalige groepsreis

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Ballum, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

Een gezellige vakantie naar Ameland. Ameland is een van de grotere Waddeneilanden van Nederland en zit boordevol natuur en cultuur. Van het juttersmuseum, de vele molens tot het maritiem centrum. Ook het strand van Ameland is het bezoeken waard, wat geeft het strand hier een heerlijk gevoel.....van zand aan je voeten tot het water in de zee.
Als je Ameland zegt dan zeg je zeehonden...een robbentocht mag dan ook niet ontbreken tijdens deze heerlijke week op de Wadden.

Waar logeren we?
We verblijven in groepshuis 'de Zilte Wind'. Sinds een paar jaar vindt je de “Zilte Wind” op Ameland, een aangepast verblijf, waar iedereen ongehinderd zijn of haar vakantie kan vieren. Het huis is heel gezellig ingericht met een mooie huiskamer en vier slaapkamers beneden. Boven zijn ook nog twee slaapkamers. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze fijne waddenvakantie gaan we in elk geval een robbentocht maken, de overige excursies overleggen we samen met jou. Je kunt denken aan:

* Huren van een (rolstoel)fiets en lekker fietsen
* Strandactiviteiten als strandzeilen
* Bezoek aan (één van) de veel molens
* Bezoeken van een museum
* Lekker naar het strand
* Picknicken in de duinen of op het strand
* Tocht met de strand-Express

Reisdata: 29 juni t/m 5 juli 2024
Reisprijs: € 1.799,-- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Kun jij de zeehonden al zien?

Bekijk de website