Rondreis - Vietnam - MundoRado Reizen

15-DAAGSE RONDREIS - HANOI - VIETNAM - 11-05-2023

Beschrijving

De veelbewogen en rijke geschiedenis van Vietnam zorgt er voor dat dit land een ontzettend interessant land is om te bezoeken. Prachtige heuvellandschappen, tempels, bergdorpjes, pagodes en heerlijke palmenstranden maar ook miljoenensteden als Hanoi en Ho Chi Minh City: in Vietnam kunt u zóveel zien en ontdekken. Laat u verrassen tijdens deze 15-daagse rondreis!

Gedurende de 15 dagen bezoeken we de gebieden; Hanoi, Nihn Binh, Hanlong Bay, Da Nang, Hoi An en Ho Chi Minh

Gezien het avontuurlijke karakter van deze reis zijn de accommodaties niet aangepast aan mensen met een lichamelijke beperking. We verblijven deze reis in 5 verschillende hotels, variërend van 3-sterren hotels tot 5-sterren hotels.
De kamers zijn over het algemeen ruim waardoor er genoeg ruimte is om te draaien en de bedden zijn niet te hoog maar ook niet te laag. De badkamers hebben een roll-in-shower en een toilet met voldoende ruimte om te draaien. Daarnaast zijn de faciliteiten als het restaurant en de lift obstakel vrij.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website