Hotel Mar Y Sol - Tenerife - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE VLIEGREIS - LOS CRISTIANOS - SPANJE - CANARISCHE EILANDEN - 02-10-2024

Beschrijving

Tenerife is een zeer populaire bestemming voor Buitenhoffers. Het hotel waar we verblijven is uitstekend aangepast en alle excursies die we maken zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tenerife heeft de hoogste berg van Spanje, lange witte én zwarte stranden, kleine rustige dorpjes en gezellige, drukke toeristische badplaatsen. Wil je genieten van zon, zee, strand en leuke excursies? Ga dan met ons mee!

Hotel Mar Y Sol
De Nederlandse betekenis van Mar Y Sol is Zee & Zon en dat is ook precies wat Hotel Mar Y Sol biedt. Het hotel draagt zijn naam dus met verve want Tenerife is een eiland in de Atlantische Oceaan én het hotel ligt vlakbij het strand.

Faciliteiten
Dit hotel is volledig ingesteld op reizigers die moeilijker ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel of rollator. Het strand en de boulevard liggen op 300 meter en zijn te bereiken via een schuin aflopende weg. We ontbijten en dineren in het hotel, voor de lunch zoeken we een andere locatie. Er zijn twee zwembaden en er wordt regelmatig ’s avonds iets gezelligs georganiseerd.

Kamers
We logeren in appartementen voor 1 tot 3 personen met een kleine keuken, een badkamer met douche en toilet en een ruim balkon. Er is een lift.

Wat gaan we zeker doen:
Het eiland verkennen: Het grootste eiland van de Canarische eilanden moeten we natuurlijk gaan ontdekken. De zuidkant van het eiland is zonnig en geliefd bij zonaanbidders terwijl de noordkant juist een oase van groen is met een prachtige natuur.

Genieten van de zon: De zon schijnt volop in Tenerife, het hele jaar door is het heerlijk genieten van het zonnetje!

Drankjes op het terras: Bijvoorbeeld in de grote badplaats Playa de Las Americas.
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Ik vond alles leuk op de vakantie. Het was goed verzorgd en het zag er goed uit. Je kon er zwemmen en op stretchbedjes liggen. En we zijn op de boulevard geweest, eerst met de groep en later met zijn tweeën daar hebben naar cruiseschepen gekeken. Als je in het hotel zat dan hoorde je ze vertrekken."

-Gerrit

"Was een leuke vakantie. Het local park vond ik leuk, zeker de shows die gegeven werden en de vulkaan. Ik vond het prettig dat er rekening gehouden werd met rolstoelgebruikers in de bus."

-Marian

"Ik vond de mede reizigers en de begeleiding heel leuk. De hele vakantie was geweldig. "

-Joop

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website