Bio Vakantieoord Glamping

Een aangepaste glampingtent

Bekijk de website
Camping Arnhem, Nederland

Beschrijving

Stichting Bio Vakantieoord is een vakantiepark speciaal (en alleen) voor gezinnen met een gehandicapt kind of voor volwassenen met een beperking!

Sinds 2022 is hier een glamping-accommodatie. De 6 tenten zijn aangepast met een hoog-laag bed, een gelijkvloerse badkamer met douchestoel, een lichte helling als oprit en ze zijn gelegen midden in het Bio Bos.

Als gast van de glamping tent kun je gebruik maken van alle speelfaciliteiten in het bos, op het park en in het meeting point. Zo is er een 'onderwaterwereld' snoezelruimte, een ballenbak, een groot verwarmd zwembad met tilliften en zijn er in het meeting point o.a. een game room en kun je spelletjes lenen.
In de Bioscoop kan zelf een film naar keuze worden aangevraagd.

Voor kinderen die in een aangepast bed slapen hebben we een Cloudcuddle te leen voor in de tent. Er kan helaas geen Oslo of Softfit bed in de tent worden geplaatst. Het gebruik van een tillift in de tent is mogelijk, maar goed sturen is een must.

Bekijk de website Ruime doorgangen
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Wij komen net terug van een midweek in een glamping-tent van Bio Vakantieoord. Met een zoon van 18 met een ernstig meervoudige handicap dachten we dat kamperen niet (meer) mogelijk was, maar wat een f ...
ijne mogelijkheid is er hier gecreƫerd! Een volledig rolstoeltoegankelijke tent met een hoog-laag bed en tillift, midden in het bos, gezellig en tegelijk stoer ingericht. Onze zoon genoot van het buitengevoel, het vogelgekwetter, de rust. Ook het zwembad, wat verderop, viel in de smaak. Leuk dat je hier helemaal alleen met je gezin in kan. En wat een handig systeem om iemand die liggend verzorgd moet worden in het water te krijgen! Ook de andere faciliteiten op het terrein zijn top, net als de medewerkers die heel vriendelijk en aanspreekbaar zijn. Dan ook nog vlakbij de Veluwe die we met een rolstoelplateaufiets konden verkennen... Heerlijke vakantie! Wij komen zeker terug.

-Kris Van Segbroeck

In het weekend van 17-20 november 2023 zijn wij met het gezin naar Bio Vakantieoord geweest. Voor ons was dit echt thuiskomen. Wat ziet dit park er netjes en schoon uit. Het huisje was zeer volledig i ...
ngericht. Alle aanpassingen (hoog-laag bedden, aangepast sanitair etc) waren aanwezig. Maakt niet uit wat je nodig hebt, het staat er. Mist er iets, je hoeft het maar aan een medewerker te vragen en ze komen ermee. Als er iets niet is wordt er naar een oplossing gezocht. Vriendelijk personeel en geen vraag is te gek. Ze zijn erg gastvrij. Elke medewerker is er echt om het de gasten naar de zin te maken. Het is erg prettig dat het zwembad, de snoezelruimte, biosboop, ballenbad etc allemaal met het gezin te bespreken zijn. Op die manier kan iedereen optimaal met elkaar genieten en raakt onze dochter niet overprikkeld. Wij als gezin, en onze dochter in het bijzonder, hebben genoten! Eindelijk konden we Femhe weer een weekend meenemen omdat aan alle voorwaarden is voldaan. Het is zo goed bevallen dat we in maart terugkomen! Met vriendelijke groet, Henk en Mignon Gijzen

-Mignon Gijzen

Dit is een magische vakantiebestemming voor een bijzonder gezin! Prachtig park, bos met boomhut en geweldig ervaring pad, zwembad, bioscoop en manege! De rolstoelfiets vind ik magisch! Het was geweldi ...
g om als gezin te fietsen!!! Vriendelijk, zorgzaam personeel en gezellige bungalows met ruimte voor iedereen! We hebben hier een heerlijke week kerstvakantie doorgebracht! Het was een echt kerstwonder!!! Met een versierde kerstboom, cadeautjes en veel activiteiten! We wensen het team en deze geweldige plek veel succes!!!

-Elen

Onze EMB zoon gaat hier een aantal keren per jaar logeren. Voor hem (en ons) een echt lekker weekend voor zichzelf. Bioscoop, zwemmen, snoezelen. Echt top huisjes!

-Jos van den Berg

Wij zijn vorige week een midweek bij jullie geweest met 7 van onze bewoners. Dit was niet de eerste keer dat we bij jullie op vakantie zijn geweest, maar zoals altijd was het weer super! De bewoners e ...
n wij hebben genoten van de bioscoop en zeker van het zwembad. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Als we een actieve tillift nodig hebben met band of een passieve lift, alles is mogelijk! Zo ontzettend fijn. De mogelijkheid van kortingskaarten bv op Burgers Zoo is echt top! De vriendelijkheid van het personeel is als een warm bad en we voelen ons welkom! We kijken uit naar volgend jaar, waar we met onze doelgroep 3 x een midweek komen bij jullie op het park. Lieve groetjes aan jullie allemaal.

-Sabrine de Weerdt