Excursiereis Zeeland - Frisian Travel

8 daagse mini-bus vakantie

Bekijk de website
Hotel Arnemuiden, Nederland Frisian Travel

Beschrijving

Zeeland is ontstaan na een eeuwenlange strijd tussen mens, zee en wind in de delta van Maas, Rijn en Schelde. Voor de ramp van 1953 was Rijkswaterstaat begonnen met het afsluiten van diverse zeearmen. Na de ramp van 1953 kwam de afsluiting van vele zeearmen in een stroomversnelling, het zogenaamde Deltaplan. Nu ligt achter de bosrijke duinen een rustig polderlandschap met pittoreske dorpjes. Maar al rijdend door het landschap kom je regelmatig nog sporen tegen van de waterramp. Hoe tegenstrijdig het ook mag zijn, vaak zijn het prachtige natuurgebieden geworden met bijzondere flora en fauna.

Verrassend
Deze reis staat in het teken van de thema’s cultuur en natuur. Cultuur vindt u in de prachtige plaatsen zoals Middelburg maar ook de vele kunstwerken die gebouwd zijn voor de strijd tegen het water. De natuur komt aan bod door een rondrit door het waterrijke en uitgestrekte Zeeland. Het prachtige uitgestrekte landschap nodigt u uit voor een mooie en zorgeloze vakantie in eigen land.

Fletcher Hotel Veerse Meer
U verblijft in het 4-sterren hotel het Veerse Meer direct aan het Veerse Meer. U beschikt over gratis Wifi en een 24-uursreceptie. De kamers zijn ruim en voorzien van comfortabele bedden. Er zijn kamers voor mindervaliden met een rolstoeltoegankelijke badkamer. Er is een gezellige bar en een uitstekend restaurant. In het restaurant kunt u in een gemoedelijke ambiance dineren. Mocht het voorjaar aangenaam zijn, dan kunt u voor een drankje terecht op het terras. Het hotel is uw uitvalsbasis om de schoonheid van Zeeland te ontdekken.

Reisdata
26 t/m 31 mei 2023

Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image