IDA Kuuroord Arendsee

Een vakantiedorp aan de Arendsee

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Arendsee (Altmark), Duitsland

Beschrijving

Goedkope recreatie voor het hele gezin? Vakantie met handicap? Recreatie met een handicap? Geen probleem bij de IDA! Voor gezinsvakanties, rolstoelvakanties, voor gehandicapten toegankelijke time-outs, seminars en evenementen met maximaal 200 personen, kunnen onze gasten kiezen uit een groot aantal barriĆØrevrije zaaloplossingen.

De IDA is opgezet als een dorp; een verblijf, met of zonder handicap, biedt zowel gemeenschapservaring als voldoende retraite-mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen of het soort evenement kan gebruik worden gemaakt van zelfcatering of gemeenschappelijke catering (met optionele maaltijden op verzoek).

Aantrekkelijke recreatiemogelijkheden voor spel, sport en creativiteit zijn zowel binnen als buiten op het terrein aanwezig.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Mooie, schone en ruime faciliteit. We verbleven er een weekend en we hebben er echt van genoten. We hadden een appartement voor 2 personen en het is erg groot. Met alles wat je nodig hebt. Keukengerei ...
, beddengoed, hygiƫneartikelen zijn allemaal aanwezig. Het terras voor ons appartement was ook geweldig, we hebben daar gezonken en later de avond afgesloten met een fles wijn. Het is ook niet ver naar het meer, ongeveer 300 meter. Absoluut een aanrader.

-Christiane Kotzian

We verbleven hier een paar dagen in een huisje. De uitrusting was helemaal in orde. De omgeving heeft te bieden met Arendsee halte Arendsee. Het ontbijt houdt gemakkelijk gelijke tred met andere hotel ...
s. Het personeel was vriendelijk en alles was in orde. Ik hoop dat niet iedereen daar nu heen gaat, want dan krijg ik geen plek meer. :-)

-phi comm

Het heeft zijn charme, enigszins verborgen onder het meubilair. Maar heerlijk gelegen aan een meer met veel bezienswaardigheden. De raderboottocht is niet bepaald goedkoop, maar toch aan te raden. Er ...
zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar en er kan ook een grote balzaal worden gehuurd. Het ontbijt is goed thuis koken. Als je wilt dat het toegankelijk is voor gehandicapten, moet je de aardse dagen nemen.

-Thomas Ahrendt

Voor iedereen de juiste vakantieplek. Geweldige locatie en super uitgeruste appartementen. Als u niet voor uzelf wilt zorgen, kunt u een heerlijk en smakelijk ontbijt en diner boeken.

-Valeska Zajac

Het was een geweldige ervaring voor de kinderen, het klasuitje naar het IDA-dorp! De kamers zijn zeer schoon en netjes. keuken en woonkamer ook. Tegen betaling kan een barbecue-avond worden besteld. S ...
alades, vlees, vegetarische worst en steaks. Alles perfect! Het dorp is erg rustig en erg mooi aangelegd. Groot compliment, iedereen voelde zich op zijn gemak. Eten geweldig!

-Ls_ craft