IDA Kuuroord Arendsee

Een vakantiedorp aan de Arendsee

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Arendsee (Altmark), Duitsland

Beschrijving

Goedkope recreatie voor het hele gezin? Vakantie met handicap? Recreatie met een handicap? Geen probleem bij de IDA! Voor gezinsvakanties, rolstoelvakanties, voor gehandicapten toegankelijke time-outs, seminars en evenementen met maximaal 200 personen, kunnen onze gasten kiezen uit een groot aantal barrièrevrije zaaloplossingen.

De IDA is opgezet als een dorp; een verblijf, met of zonder handicap, biedt zowel gemeenschapservaring als voldoende retraite-mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen of het soort evenement kan gebruik worden gemaakt van zelfcatering of gemeenschappelijke catering (met optionele maaltijden op verzoek).

Aantrekkelijke recreatiemogelijkheden voor spel, sport en creativiteit zijn zowel binnen als buiten op het terrein aanwezig.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Mooie, schone en ruime faciliteit. We verbleven er een weekend en we hebben er echt van genoten. We hadden een appartement voor 2 personen en het is erg groot. Met alles wat je nodig hebt. Keukengerei ...
, beddengoed, hygiëneartikelen zijn allemaal aanwezig. Het terras voor ons appartement was ook geweldig, we hebben daar gezonken en later de avond afgesloten met een fles wijn. Het is ook niet ver naar het meer, ongeveer 300 meter. Absoluut een aanrader.

-Christiane Kotzian

Voor iedereen de juiste vakantieplek. Geweldige locatie en super uitgeruste appartementen. Als u niet voor uzelf wilt zorgen, kunt u een heerlijk en smakelijk ontbijt en diner boeken.

-Valeska Zajac

Het heeft zijn charme, enigszins verborgen onder het meubilair. Maar heerlijk gelegen aan een meer met veel bezienswaardigheden. De raderboottocht is niet bepaald goedkoop, maar toch aan te raden. Er ...
zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar en er kan ook een grote balzaal worden gehuurd. Het ontbijt is goed thuis koken. Als je wilt dat het toegankelijk is voor gehandicapten, moet je de aardse dagen nemen.

-Thomas Ahrendt

Super leuk met kinderen! De medewerkers zijn erg aardig, we voelden ons zeer comfortabel! Vooral de nabijheid van het meer is geweldig!

-Anna Schulte

Geweldige faciliteit vulde ons vanaf het begin. Het is ook niet ver naar het meer. 👍 We komen graag terug 😊

-Ronny Wölkerling